10 τρόποι για να φαίνεται το ντύσιμό σας πολυτελές

Αναρωτιέστε με ποιό τρόπο θα δώσετε μία αίσθηση πολυτέλειας με επιλογές που μάλλον ήδη έχετε στην ντουλάπα σας;

Τότε το άρθρο που ακολουθεί μάλλον θα σας βοηθήσει!

γράφει η Σταυρούλα, 

Νομίζω έχω καταστήσει σαφές πως προσπαθώ να δημιουργήσω μία ντουλάπα με διαχρονικές επιλογές που θα ανυπομονώ πάντοτε να φορέσω.

Στο πλαίσιο αυτό και έπειτα από μία μεγάλη εκκαθάριση της ντουλάπας μου, βρέθηκα να μην έχω αμέτρητα ρούχα αλλά παράλληλα να μην έχω αυτά που πραγματικά χρειάζομαι για να δημιουργώ διαφορετικά σύνολα που με γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

Κι έτσι, αφότου ξεπέρασα τα νεύρα που προέκυψαν από την σκέψη “δεν έχω αρκετά χρήματα για να αγοράζω αυτά ακριβώς που θέλω”, σκέφτηκα την ουσία. Μάλλον, δεν θα έχω ποτέ αρκετά χρήματα για να ψωνίζω ό,τι θέλω, όποτε θέλω – μεταξύ μας και μόνο που ενδόμυχα θα ήθελα πολλά λεφτά για να ψωνίζω, καλύτερα να μην συμβεί, φτάνει με τον υπερκαταναλωτισμό χωρίς ουσία. Κατέληξα έτσι πως καλό θα ήταν να βρω “βασικά” κομμάτια που θα δίνουν το “κάτι έξτρα” στο σύνολο και στην αυτοπεποίθησή μου, όποτε το χρειάζομαι.

Έφτιαξα λίστες πολλές και κατέληξα σε 10 αγορές που μπορούν να προσθέσουν κομψότητα και αίσθηση πολυτέλειας σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ outfit μου, οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου κλπ.

Το καμηλό παλτό.

Είναι γεγονός πως ένα παλτό σε κάμελ αποχρώσεις προσθέτει μία αβίαστη πολυτέλεια ακόμη κι αν φορεθεί με φόρμες. Δεν είμαι σίγουρη γιατί το συγκεκριμένο χρώμα έχει τέτοια δυναμική, πάντως όσες εικόνες κι αν δω γυναικών που φορούν αυτής της απόχρωσης παλτό, εισπράττω μία ανεπιτήδευτη κομψότητα. Το δικό μου παλτό είναι από την εταιρεία massimo dutti, το έχω εδώ και 5 χρόνια και το λατρεύω. Είναι δώρο της μαμάς μου και δεν θα το αποχωριστώ ποτέ. Ίσως όμως, αν βρω θα ήθελα ένα ακόμη με δέσιμο “ρόμπας” για περισσότερο καθημερινές εμφανίσεις.

πατήστε εδώ για να δείτε τους υπόλοιπους τρόπους