3η Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου

3η Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου

29 Ιανουαρίου έως  1η Φεβρουαρίου 2010
ΗELEXPO,  Μαρούσι

3η Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού ΒιβλίουTο Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ), με τη συνεργασία των εκδοτών παιδικού και εφηβικού βιβλίου και του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (ΙΒΒΥ), οργανώνουν την 3η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου, που θα  πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου 2010 στις εγκαταστάσεις της ΗELEXPO, στο Μαρούσι.

Στις τέσσερις μέρες λειτουργίας της Έκθεσης, οι μικροί αλλά και οι μεγαλύτεροι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αγκαλιάσουν το βιβλίο και να ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας. Μια μαγική συνάντηση που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των νέων, θα διευρύνει τους ορίζοντές τους σε ό,τι αφορά το βιβλίο και θα προσελκύσει νέους αναγνώστες. Όλα αυτά σε μια λαμπερή γιορτινή ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους.

Κατά την 3η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου, μικρά και μεγάλα παιδιά αλλά και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σημαντικούς δημιουργούς της τιμώμενης χώρας, να συζητήσουν μαζί τους και να παρακολουθήσουν το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα που ετοιμάζουν, πάντοτε με επίκεντρο το παιδί και τον έφηβο.

Τι θα βρει ο επισκέπτης στην Έκθεση

  • Εκδότες παιδικού βιβλίου οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη βιβλιοπαραγωγή τους
  • Πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα: παιδικές παραστάσεις, συναντήσεις με αγαπημένους συγγραφείς και εικονογράφους, θεατρικά και μουσικά δρώμενα, εκθέσεις, εργαστήρια και ημερίδες
  • Περίπτερο τιμώμενης χώρας
    Τιμώμενη χώρα της 3ης ΕΠΕΒ είναι η Γαλλία. Γάλλοι δημιουργοί με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στο Μαρούσι . Θα απευθυνθούν στα μικρά αλλά και σε μεγαλύτερα παιδιά, που αγαπούν τον κόσμο των βιβλίων και της φαντασίας, των λέξεων και των εικόνων, και θα μιλήσουν μαζί τους ανταλλάσσοντας σκέψεις και ιδέες μαζί τους. Οι συγγραφείς, οι εικονογράφοι και άλλοι καλλιτέχνες που θα έρθουν
  • Γωνιά του Συγγραφέα

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Ανοικτή στο κοινό από 9.00 - 20.00.
Ελεύθερη είσοδος !