Αγίου Βαλεντίνου: 10 ρομαντικές προτάσεις για ερωτευμένους και όχι μόνο

Αγίου Βαλεντίνου: 10 ρομαντικές προτάσεις για ερωτευμένους και όχι μόνο

Είναι πιο σημαντικό να αγαπάς ή να σε αγαπούν ;

 Οι περισσότεροι θα συμφωνούσαν ότι δεν τους αρκεί μόνο να αγαπούν αλλά θα ήθελαν να ξέρουν ότι αγαπιούνται κιόλας.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι κατεξοχήν η μέρα για να εκφράσετε την αγάπη σας.

Έτσι, έχουμε συγκεντρώσει 10 δημιουργικούς τρόπους για να πείτε στο σύζυγό σας «Σ’ αγαπώ» με έναν διαφορετικό τρόπο.

  1. Σε μικρά κομμάτια χαρτί γράψτε διάφορους τύπους φιλιών που μπορείτε να σκεφτείτε (π.χ. παθιασμένο, στο μάγουλο κ.α.). Έπειτα με ένα κομμάτι κόκκινη τσόχα φτιάξτε ένα σακουλάκι και βάλτε μέσα τα κομμάτια χαρτί. Στη συνέχεια, ζητήστε από το σύντροφο σας να τραβήξει μερικά χαρτάκια από το σακουλάκι και αρχίστε να του δίνετε τα φιλιά που περιγράφονται.
  2. Αγοράστε ένα όμορφο τετράδιο και φτιάξτε το δικό σας βιβλίο για τον σύντροφό σας. Ένας ωραίος τρόπος να ξεκινήσετε είναι να γράψετε όλα αυτά που αγαπάτε πάνω του. Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφέρετε όλα τα «Ευχαριστώ» που θέλετε να του πείτε όσο είστε μαζί και να του αναλύστε το γιατί. Τέλος, στο βιβλίο σας μπορείτε να προσθέσετε και ευχάριστες αναμνήσεις. Σίγουρα θα το λατρέψει και θα αποτελεί ένα από τα καλύτερα δώρα που πήρε ποτέ.
  3. Παίξτε ένα παιχνίδι με το σύντροφό σας. Ζητήστε του να βάλει διάφορα σημεία της πόλης στο μυαλό του και κάνοντάς του ερωτήσεις, προσπαθήστε να βρείτε τα σημεία αυτά. Έπειτα επισκεφτείτε μαζί το σημείο που θα βρείτε πρώτο.
  4. Αφού απολαύσετε ένα δείπνο με κεριά για δύο στο σπίτι, προσφέρετε στο σύζυγό σας ένα χαλαρωτικό- ρομαντικό μασάζ και παρακολουθήστε μια ρομαντική ταινία.
  5. Κάντε έκπληξη στο σύντροφό σας με μια απόδραση το Σαββατοκύριακο. Κανονίστε που θα μείνουν τα παιδιά και φροντίστε να πάτε οι δυο σας σε ένα κοντινό προορισμό.
  6. Δώστε στη σύζυγό σας ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα. Σε κάθε ένα τριαντάφυλλο κρεμάστε ένα καρτελάκι με μια διαφορετική ευχή.
  7. Αν είναι εύκολο, κανονίστε ένα δείπνο στο εστιατόριο που πήγατε για το πρώτο σας ραντεβού. Αφού τελειώσετε με το γεύμα σας, φτιάξτε ο καθένας μια λίστα με αγαπημένες σας αναμνήσεις από τον καιρό που είστε μαζί. Έπειτα ξεκινήστε να διαβάζετε τις λίστες σας.
  8. Στείλτε της 11 τριαντάφυλλα και λίγο πιο μετά, δώστε της το 12ο εσείς προσωπικά, διαβάζοντάς της ένα ποίημα για την αγάπη.
  9. Γεμίστε ένα μεγάλο κόκκινο κουτί με μπαλόνια που περιέχουν ήλιο. Προσθέστε μέσα στο κουτί διάφορα δώρα, όπως εσώρουχα, πιτζάμες, κεριά, γλυκά ή ότι άλλο θέλετε.
  10. Περάστε αυτή τη μέρα στο σπίτι χωρίς τα παιδιά. Σχεδιάστε το μενού και μαγειρέψτε μαζί με το σύντροφό σας. Απολαύστε το δείπνο με την αγαπημένη σας μουσική και μην παραλείψετε να χορέψετε το αγαπημένο σας κομμάτι.