Απλά, ωραία και χαρούμενα ραντεβού, πριν κρατήσετε στην αγκαλιά σας το μωράκι σας

Απλά, ωραία και χαρούμενα ραντεβού, πριν κρατήσετε στην αγκαλιά σας το μωράκι σας

Είστε έγκυος. Είστε ευτυχισμένη και περιμένετε με λαχτάρα τον ερχομό του μωρού σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας, πριν έρθει το μωρό και μαζί του οι πάνες, ο θηλασμός και οι δύο ώρες ύπνου, που θα σας συντροφεύουν για αρκετό καιρό.

Μαγειρέψτε μαζί

Μην ανησυχείτε αν δεν είστε μία πολύ καλή μαγείρισσα. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι μάγειρας, διασκεδάστε και χαρείτε μαγειρεύοντας μαζί με το σύζυγό σας. Επιλέξτε νέες συνταγές, από το διαδίκτυο ή από το αγαπημένο βιβλίο μαγειρικής της μαμάς σας, και περάστε ένα ευχάριστο απόγευμα ψωνίζοντας και μαγειρεύοντας. Απολαύστε την προετοιμασία του δείπνου σας, μην ξεχάσετε τα κεριά, χωρίς να πρέπει να κάνετε διάλειμμα για να θηλάσετε το μωρό σας.

Ημερήσια εκδρομή

Πάρτε το αυτοκίνητο και πηγαίνετε μία ημερήσια εκδρομή. Είτε επιλέξτε ένα εκπτωτικό χωριό για ψώνια ή ένα αγαπημένο σας πάρκο, βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά μακριά. Μην ξεχνάτε ότι φυσικά μπορείτε να πάτε μία ημερήσια εκδρομή με το μωρό σας, αλλά όλα αυτά που πρέπει να έχετε μαζί σας, μάλλον θα σας κόψουν το κέφι της εκδρομής. Απολαύστε λοιπόν την εκδρομή σας τώρα, απολαύστε τη διαδρομή, την ησυχία, σταματήστε όπου σας αρέσει, έχετε όλο τον χρόνο δικό σας.
Χαρείτε ένα δείπνο…ένα μεγάλο δείπνο.

Άνοιξε ένα καινούργιο εστιατόριο κοντά σας και θέλετε πολύ να δοκιμάσετε τη κουζίνα του; Προγραμματίστε ένα βράδι που μπορείτε και απολαύστε ένα ωραίο δείπνο με το σύντροφό σας. Παραγγείλετε ότι σας αρέσει, δοκιμάστε πολλές γεύσεις και μην ξεχάσετε το επιδόρπιο. Έχετε την ευκαιρία να φάτε χωρίς να βιάζεστε να γυρίσετε σπίτι γιατί σας περιμένει το μωρό. Μιλήστε, γελάστε και διασκεδάστε χωρίς να κοιτάτε το ρολόι σας, ή να παίρνετε τηλέφωνο κάθε πέντε λεπτά τη baby sitter για να ελέγχετε αν όλα είναι καλά.

Περάστε χρόνο με τις φίλες σας

Τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του μωρού σας μπορεί να αισθάνεστε απομονωμένη από την παρέα σας. Έτσι επωφεληθείτε τώρα και περάστε το απόγευμα ή το βράδι με τις κολλητές σας φίλες. Κάντε κάτι που αγαπάτε όλες, μιλήστε, διασκεδάστε.

Πηγαίνετε στη συναυλία του αγαπημένου σας συγκροτήματος ή στο σινεμά

Σε λίγο καιρό, θα προγραμματίζετε μία έξοδο για να δείτε την αγαπημένη σας ταινία, ανάλογα με το πότε και ποιος θα μπορεί να φροντίσει το μωρό σας. Έτσι λοιπόν, μην χάνετε την ευκαιρία να απολαύσετε με το σύντροφό σας, μία ωραία ταινία, μία θεατρική παράσταση ή μία συναυλία.

Με τον ερχομό του μωρού φυσικά και δεν σταματά η ζωή του ζευγαριού, αντίθετα θα είναι πλέον γεμάτη με χαρά και ευτυχία. Αλλά σαν γονείς δεν θα έχουν ποτέ πλέον την ανεμελιά που βιώνουν τώρα.