Αποκριάτικο ξεφάντωμα με την «ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 5 ΕΠΟΧΩΝ»

Αποκριάτικες εκδηλώσεις και παιδικό θέατρο: Χαμός στο Θέατρο 104! Οι Απόκριες πλησιάζουν και στην Ομάδα των Πέντε Εποχών επικρατεί μεγάλη αναστάτωση!!

Η Λίνα Μαγισσουλίνα, η μικρή άτακτη μαγισσούλα  από τα "Αποκριάτικα Παιχνιδομαγέματα" & το πιο σκανδαλιάρικο ξωτικό όλων των εποχών:  ο  Πουκ από την παράσταση: "Σαν...Όνειρο αποκριάτικης  νύχτας" ενώνουν τις δυνάμεις τους, επιστρατεύουν μάγους, ξωτικά και λένε ξόρκια μαγικά, προκειμένου να χαρίσουν σε γονείς και παιδιά στιγμές γεμάτες γέλια, κέφι, μεταμορφώσεις και αποκριάτικο ξεφάντωμα!!!

Με αφορμή την περίοδο της Αποκριάς οι εξειδικευμένοι ηθοποιοί, παιδαγωγοί και εμψυχωτές της Ομάδας των Πέντε Εποχών φτιάχνουν  2 αποκριάτικες διαδραστικές παραστάσεις, 2 αποκριάτικα θεατρικά εργαστήρια  και συναντιούνται με το κοινό σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα!!

Διαδραστικές Παραστάσεις

«Αποκριάτικα Παιχνιδομαγέματα»

5η Χρονιά επιτυχίας!!

Υπόθεση:

Η Λίνα Μαγισσουλίνα είναι ζωηρή! Πολύ       πολύ ζωηρή και κανείς δεν την αντέχει ... ούτε για μια στιγμή! Κι όταν την περίοδο της Αποκριάς επισκέπτεται την Σία Μαγισσία τα κάνει στ αλήθεια όλα "κάτω - άνω"!!! 

Ο μεγάλος αποκριάτικος χορός του βυθού καταλήγει σε ένα ξέφρενο πάρτυ, η «λαγάνα» ψήνεται με ένα σωρό χαχανητά και γίνεται «χαχάνα»,  οι μασκαράδες αρνούνται να  μασκαρευτούν και ο Βασιλιάς Καρνάβαλος χάνει το σκήπτρο του και δεν μπορεί να δώσει το έναυσμα για την έναρξη της μεγάλης παρέλασης των μεταμφιεσμένων!!

Άραγε ποια είναι η μικρούλα εκείνη λέξη που θα κάνει την Λίνα Μαγισσουλίνα να σταματήσει τις σκανταλιές, να απολαύσει τις φετινές Απόκριες και να αποκτήσει πολλούς και πραγματικούς φίλους;

Λίγα λόγια για την Παράσταση:

Η παράσταση που έχει διακριθεί επανειλημμένα ως μια από τις καλύτερες παραστάσεις για παιδιά και έχει αγαπηθεί όσο λίγες, συμπαρασύρει μικρούς και μεγάλους στους θεότρελους ρυθμούς του καρναβαλιού  και τους ταξιδεύει  στα μονοπάτια της συνεργασίας, της φιλίας και της αποδοχής!

Μόνο για 3 παραστάσεις στο Θέατρο 104!!!

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων: από 3/02/18 έως και 17/2/18 κάθε Σάββατο  στις 18:00

«Σαν... Όνειρο Αποκριάτικης Νύχτας»

Διαδραστικός Σαίξπηρ, για μικρούς και μεγάλους!  2η χρονιά επιτυχίας!

Υπόθεση: Σ’ ένα δάσος, τη νύχτα των Αποκριάς, τέσσερις νέοι, ένας Δούκας και μια αμαζόνα, ένα φίλτρο μαγικό, σκανδαλιάρικα τελώνια, μια παρέα αστείων θεατρίνων και ένας γάιδαρος συνθέτουν ένα συναρπαστικό παραμύθι, μια μαγευτική ιστορία...Ανάλαφρη σαν το βάδισμα ενός ξωτικού, τρελούτσικη σαν τις πράξεις ενός ερωτευμένου,  αυθόρμητη σαν την δύναμη της νιότης, ευφάνταστη ... σαν τον ψίθυρο ενός «Ονείρου».

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η παράσταση διατηρεί αναλλοίωτη την πλοκή της ιστορίας του μεγάλου συγγραφέα, όμως με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να την παρακολουθήσουν θεατές από 4 έως 9 ετών. Μικροί και μεγάλοι  θα απολαύσουν μια παράσταση Σαίξπηρ που μπορεί να γκρεμίσει το μύθο πως ο Σαίξπηρ είναι κάτι βαρύ & αντίθετα γίνεται μια παράσταση για όλους! Τέσσερις ηθοποιοί πάνω στη σκηνή παίζουν όλους τους ρόλους,  δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια ιδιαίτερη σπιρτάδα στην παράσταση... Μια παράσταση γεμάτη  γέλια, παρεξηγήσεις, μεταμορφώσεις και ανεξάντλητη φαντασία!

Για 4 μόνο Κυριακές στο Θέατρο 104!!!

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων: από 28/1 εως και 18/2 στις 15:00