Διαγωνισμός για το βιβλίο "Γεγονός"

Διαγωνισμός για το βιβλίο "Γεγονός"

Μόλις κυκλοφόρησε από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΤΡΙΑ το βιβλίο: «Το Γεγονός...»

 Ένα αλληγορικό παραμύθι για μεγάλους, της πρωτοεμφανιζόμενης συγγραφέα Ελένης Μητροπούλου, σε εικονογράφηση της Ηλιάνας Μπαφέρου. Μια φορά κι έναν καιρό στην πόλη «Οποιαδήποτε» ζουν ο Κύριος «Χωρίς Λάθη» , η Κυρία «Με αγαπώ γιατί είμαι ωραία», η Κυρία «Αλλάζω γνώμη συνεχώς, ο Κύριος «Πουλάω έρωτα»,ο Κύριος « Το καλό παιδί», η Κυρία «Τρέχω για όλους», ο Κύριος «Για σένα νοιάσου και γυμνάσου»,η Κυρία «Είμαι πολύ αστεία», ο Κύριος «Με έχεις ανάγκη», ο Κύριος «Δεν ξέρω τι θέλω», η Κυρία «Με λεπτομέρειες» και η Κυρία «Μόλις Πλούτισα».

Άνθρωποι της διπλανής ή και της δικής μας πόρτας. Οι δώδεκα ήρωες δεν έχουν κανένα κοινό ή μήπως έχουν; Μια φορά κι έναν καιρό στην πόλη «Οποιαδήποτε» συνέβη κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Οι δώδεκα ήρωες λαμβάνουν ένα προειδοποιητικό γράμμα ταυτόχρονα: «Σε 24 ώρες θα συμβεί «Το Γεγονός...» και τίποτα πια δεν είναι το ίδιο στη ζωή σου.»

Στο αλληγορικό παραμύθι για μεγάλους «Το Γεγονός...», μέσα από το χιούμορ, την ειρωνεία, την παιδικότητα και τον σουρεαλισμό, ανακαλύπτουμε στους ήρωες κομμάτια του εαυτού μας και... ποιος ξέρει...ίσως είναι η δική μας ευκαιρία να ελευθερωθούμε από αυτά... Στην αρχή, μέσα από αυτόνομα κείμενα, γίνεται η παρουσίαση των ηρώων της ιστορίας πριν από «Το Γεγονός...» . Ακολουθεί η Ιστορία... και φυσικά «Το Γεγονός...»!

Κληρώνουμε 5 βιβλία για τις 11 Φεβρουαρίου 2015.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε εδώ.