Διαγωνισμός: Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Αισώπου Κόμιξ!" (5/4)

Διαγωνισμός: Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Αισώπου Κόμιξ!" (5/4)

Μικρός Νότος
Κινητήρας studio 
Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
"Αισώπου Κόμιξ!"

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 

Η Θεατρική ομάδα "Μικρός Νότος" προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του Σαββάτου 5 Απριλίου στις 17.30 σε 2 τυχερούς αναγνώστες του paidorama.com!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 3 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι και οι τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 4 Απριλίου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Πέντε μύθοι του Αισώπου. Γνωστοί αλλά… αγνώριστοι! Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος δούλεψε με ρίμα και μουσική, δημιουργώντας ένα διαδραστικό μιούζικαλ με εναλλαγές που θυμίζουν σε ταχύτητα κάτι από… κόμιξ.

Τα παιδιά συστήνονται με τους ήρωες των παραμυθιών του Αισώπου «Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας», «Βοριάς και ήλιος», «Η αλεπού και ο κόρακας», «Ο λαγός και η χελώνα», «Ο ποντικός της πόλης κι ο ποντικός της εξοχής», μέσα από παιχνίδι, κέφι, χορό και μουσική. Βιώνουν τις μεταμορφώσεις τους, γελούν με τα παθήματά τους. Συμμετέχουν και επεξεργάζονται μαζί με τους ηθοποιούς τις αλληγορίες των μύθων, για την αλαζονεία και τη βία, για την υπομονή και τη φιλία, για τη γενναιότητα, για το θυμό και την αγάπη.

Η νέα παράσταση από την ομάδα Μικρός Νότος (μετά τη ΜΥΛΩΝΟΥ, που κέρδισε τις καρδιές μικρών και μεγάλων όπου κι αν παίχτηκε) είναι επίσης διαδραστική και ταξιδεύει, μαζί με τα σκηνικά και τα μουσικά της όργανα, μέσα στις σχολικές αίθουσες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη θεατρική εμπειρία σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού και πολύτιμα εκπαιδευτικά εργαλεία στους δασκάλους τους.

Οι συντελεστές της παράστασης: Σύλληψη ιδέας-Καλλιτεχνική επιμέλεια: Τάσος Ράτζος • Σκηνοθεσία-Μουσική: Πέτρος Δαμουλής • Ηθοποιοί: Έλενα Γεροδήμου, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Βάσια Χρήστου • Κίνηση: Έλενα Γεροδήμου • Εικαστική επιμέλεια: Αμαλία Θεοδωροπούλου • Επιστημονικός σχεδιασμός διαδραστικού μέρους Μελίνα Χατζηγεωργίου, καθηγήτρια στο Τμήμα Θεάτρου του Α.Π.Θ • Ζωντανή μουσική: ομάδα Μικρός Νότος • Υπεύθυνη Παραγωγής: Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Πληροφορίες

Από 15 Μαρτίου έως και 26 Απριλίου, κάθε Σάββατο στις 17:30 το απόγευμα (με εξαίρεση το Μ.Σάββατο 19/4)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Σάββατα 15, 22, 29 Μαρτίου και 5, 12, 26 Απριλίου

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 70 λεπτά 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 8 ευρώ | ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΑΤΟΜΩΝ | ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : 210 9248328

Δωρεάν είσοδος για εκπαιδευτικούς νηπιαγωγείων και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης 
(είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 6947 421432 και η επίδειξη της εκπαιδευτικής ταυτότητας )

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.