Διασκεδαστικές οικογενειακές νύχτες

Διασκεδαστικές οικογενειακές νύχτες

Θα θέλατε να περάσετε ένα όμορφο βράδυ σαν οικογένεια; Δείτε πιο κάτω μερικές ιδέες που μοιράστηκαν μαζί μας φίλες αναγνώστριες και μπορεί να σας αρέσουν:

Καλλιτεχνική βραδιά.

«Κάθε Πέμπτη μαγειρεύουμε τηγανίτες και είναι βραδιά τέχνης. Ο μικρός μας δημιουργεί τα πρώτα έργα τέχνης του! Δεν ξέρω πως ξεκίνησε, αλλά είναι πλέον εβδομαδιαία παράδοση για την οικογένειά μας»!

Βλέπουμε ταινία.

«Τα βράδια της Τρίτης είναι «χρωματιστά» για μας. Δηλαδή είναι η στιγμή που αλλάζουμε τις ζωγραφιές στο ψυγείο με καινούργιες. Και η Πέμπτη είναι η βραδιά του κινηματογράφου. Μετά το δείπνο, βάζουμε τις πιτζάμες μας, και ξαπλώνουμε στον καναπέ με μία αγκαλιά ποπ κορν βλέποντας μία ευχάριστη ταινία».

Κλασική σπιτική πίτσα.

«Κάθε Παρασκευή βράδυ, πηγαίνουμε στο σπίτι της μητέρας μου. Από τότε που ήμουν παιδί, η μητέρα μου έφτιαχνε πίτσα την Παρασκευή το βράδυ. Έτσι συνεχίζει και τώρα. Μετά το φαγητό, βοηθούμε όλοι να μαζέψουμε το τραπέζι και η βραδιά μας τελειώνει με μία ωραία ταινία».

Κάτι αστείο.

«Ο σύζυγός μου και εγώ, (το μωρό μας έρχεται σε 3 μήνες) θα θέλαμε να έχουμε μία βραδιά οικογενειακή, γεμάτη από παιχνίδια και αστεία μαγικά κόλπα. Όταν ο καιρός το επιτρέπει θα υπάρχει χρόνος για νυχτερινές βουτιές, γιατί μένουμε δίπλα στη θάλασσα. Όταν είναι πανσέληνος, μία βαρκάδα θα είναι υπέροχη. Σκεπτόμαστε ότι οπωσδήποτε μία φορά την εβδομάδα, το βράδυ θα είναι αφιερωμένο στην οικογένεια».

Νύχτα παιχνιδιού.

«Τα παζλ αρέσουν πολύ σε όλη την οικογένεια. Όμως, όταν ο καιρός είναι καλός προτιμούμε να κάνουμε ποδήλατο και να πηγαίνουμε βόλτες. Επίσης ψήνουμε στην αυλή μας σουβλάκια και λέμε φανταστικές ιστορίες, κάνοντας ότι είμαστε διακοπές στο κάμπινγκ».

Απολαύστε τη φύση.

«Η οικογένειά μας κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα. Περνάμε μία όμορφη μέρα έξω πηγαίνοντας βόλτα με τον σκύλο μας στο βουνό ή στην παραλία και μετά τρώμε στο εστιατόριο ή παραγγέλνουμε κάτι στο σπίτι. Την Παρασκευή το βράδυ, βλέπουμε όλοι μαζί μία ταινία και τρώμε κάτι έτοιμο».

Κοιμηθείτε όλοι μαζί.

«Κάθε Παρασκευή τρώμε πίτσα και βλέπουμε μία ταινία με τα παιδιά μας. Μία φορά τον μήνα, βάζουμε στρώματα στο σαλόνι και κοιμόμαστε όλοι μαζί, βλέπουμε ταινία και τρώμε ποπκορν. Έχουμε τρία παιδιά όλα κάτω των πέντε ετών και τους αρέσει πολύ να κοιμούνται στο σαλόνι. Έτσι απολαμβάνω και εγώ μία νύχτα χωρίς μαγείρεμα».

Πάμε στην πισίνα.

«Κάθε Τετάρτη βράδυ πηγαίνουμε σε μία κλειστή πισίνα. Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να χαλαρώσουμε και να κουράσουμε τα παιδιά! Επίσης, μία φορά την εβδομάδα, τρώμε μπροστά στην τηλεόραση, και μετά ετοιμάζουμε ποπκορν και παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια. Ο μικρότερος γιός μου με βοηθά να μαγειρέψω. Έτσι προτείνει μία ιδέα για φαγητό και με βοηθά να το φτιάξουμε».

Βραδινό με πίτες.

«Κάθε Τρίτη βράδυ, τρώμε πίτα. Μπορεί να είναι πίτα με σουβλάκι, τάκος, ή κάποια άλλη που αγαπούν τα παιδιά, και μετά παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια».

Όμορφες οικογενειακές στιγμές που μας ευχαριστούν όλους.