Ήμουν Παιδί Είμαι Γονιός Θυμάμαι, Χαίρομαι, Απολαμβάνω!

Δύο νέες ημερίδες για γονείς από τη Joyful Parents

Δύο νέες ημερίδες για γονείς διοργανώνει η Joyful Parents, στα νότια και στα βόρεια προάστια της Αθήνας με θέμα "Ήμουν Παιδί Είμαι Γονιός Θυμάμαι, Χαίρομαι, Απολαμβάνω!".

Ήμουν Παιδί Είμαι Γονιός Θυμάμαι, Χαίρομαι, Απολαμβάνω!

Πρόκειται για μια ημερίδα βιωματικής ψυχοεκπαίδευσης με έμφαση στη θετικότητα στη ζωή μας. Ειδικότερα, η πρώτη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1 Νοεμβρίου στις 9:30 π.μ. - 2:30 μ.μ. στην τοποθεσία Amarilia Hotel, Vouliagméni, Greece και η δεύτερη, το Σάββατο, 22 Νοεμβρίου στις 9:30 π.μ. - 2:30 μ.μ. στην τοποθεσία Life Gallery Athens Hotel & Spa, Ekáli, Greece.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τις ημερίδες, γίνονται στο joyful-parents@hotmail.com. Διαφορετικά απαραίτητη η προκράτηση θέσεων στα τηλέφωνα 6974 481104 ή 6977 913906.

Σημειώνεται ότι η ιδέα για τη Joyful Parents γεννήθηκε από ένα όνειρο ζωής: την επιθυμία να έρθουμε οι γονείς πιο κοντά, να αφουγκραστούμε, να θυμηθούμε, να επικοινωνήσουμε, να γνωρίσουμε, να δημιουργήσουμε, να κινητοποιηθούμε. Αξιολογώντας τις προκλήσεις και τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, η εταιρεία οργανώνει και συντονίζει δράσεις ψυχοεκπαίδευσης και ενδυνάμωσης για γονείς με την υποστήριξη ειδικών καταξιωμένων επιστημόνων.