Ένα ξεχωριστό ποδήλατο για παιδιά

παιδί ξεχωριστό ποδήλατοΤο LikeaBIKE  είναι ένα ξεχωριστό ποδήλατο για παιδιά από 2 ετών.
Με το LIKEaBIKE τα παιδιά αποκτούν την πρώτη τους ποδηλατική εμπειρία αποκλειστικά μόνα τους χωρίς καμία βοήθεια.

Στην αρχή, ανεβαίνουν πάνω του όπως θα ανέβαιναν στο μικρό τους παιδικό αλογάκι. Αφού εξοικειωθούν με τη στάση πάνω στη σέλα, αρχίζουν προσεχτικά α περπατούν και σιγά σιγά να τρέχουν πάνω σε αυτό. Ακουμπώντας τα πόδια τους στο έδα-
φος, όποτε αυτό απαιτηθεί, ανακτούν την ισορροπία τους και κρατούν το ποδήλατο σε κανονική θέση. Σε πολύ λίγες ημέρες αποκτούν την ικανότητα να σταθούν και να κινηθούν με σφάλεια πάνω του.

Αργότερα όταν το παιδί μεγαλώσει, θα προσαρμοστεί άμεσα και χωρίς δυσκολία στο «κανονικό» ποδήλατο χωρίς να
χρειαστεί βοηθητικές ρόδες.

Τα ξύλινα ποδήλατα της Kokua είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στη Γερμανία, από υψηλής ποιότητας κόντρα πλακέ σημύδας (Μarine Plywood), ιδιο με αυτό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή σκαφών ταχύτητας και αναψυχής. Όλα τα μέρη έχουν επίστρωση από διάφανο αδιάβροχο βερνίκι σύμφωνα με τις προδιαγραφές EN71 για την ασφάλεια των παιδικών παιχνιδιών.

Τα LIKEaBIKE έχουν βραβευθεί απο το SPIEL GUT τον οργανισμό που αξιολογεί τα παιδικά παιχνίδια για την ασφάλειά τους, την ποιότητα κατασκευής, το σχεδιασμό και τη χρήση τους.Γι’ αυτό και θεωρούνται τα καλύτερα παιδικά ποδήλατα εκμάθησης ισορροπίας στον κόσμο.

Επίσης μία μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ όπως τρείλερ, καλύμματα σέλας σε ύφασμα ή δέρμα, τσαντάκια τιμονιού ή σκελετού, χειρολαβές, σταντ και ιάφορα άλλα, διατίθονται για να εξοπλίσετε το δικό σας ξεχωριστό LIKEaBIKE

LIKEaBIKE accessories 

Τα ποδήλατα LIKEaBIKE μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα multisports,online, αλλα και στην οδό Ν. Μαλτέζου 39 στον Άλιμο.