Ερατώ Χατζημιχαλάκη

13Η Ερατώ Χατζημιχαλάκη είναι Οικογενειακή Σύμβουλος, ειδικευμένη στις σχέσεις γονιών-παιδιών, σύμφωνα με την προσέγγιση που εισήγαγε ο Alfred Adler και συνέχισε ο Rudolf Dreikurs.

 

Έχει μαθητεύσει κοντά σε διεθνούς φήμης Αντλεριανούς ψυχολόγους του εξωτερικού. Είναι απόφοιτος του ειδικού τμήματος Συμβουλευτικής Γονέων του Florida Atlantic University και κατέχει δίπλωμα Θεραπευτικού Συμβούλου του CPCAB (The Counselling & Psychotherapy Central Awarding Body U.K.). Έχει πολυετή πείρα σε ομάδες γονέων και είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Αντλεριανής Ψυχολογίας όπου και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. επί σειρά ετών.

Στις αρχές του 2009 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της ως Life Coacher ώστε να ανήκει στη διεθνή ομάδα του Neal Donald Walsh (συγγραφέας της best seller σειράς «Συζήτηση με το Θεό» και από τις πιο γνωστές διεθνώς πνευματικές προσωπικότητες των ημερών μας ).

Πρόσφατα ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στο Findhorn της Σκωτίας στο εξαιρετικό εργαλείο αυτογνωσίας το Transformation Game.

Έχει ένα βιβλίο υπό έκδοση με τίτλο «Καινούριου Γονείς για Καινούρια παιδιά» που πραγματεύεται το θέμα της σχέσης γονιών – παιδιών δίνοντας έμφαση στα ιδιαίτερα χαρισματικά παιδιά που άλλοι ονομάζουν «Indigo» εισάγοντας τον όρο «Αλπινιστές και Σκαπανείς».

URL ιστοσελίδας: http://www.allazo.gr