Εξαφάνιση Μπεν: η Έκκληση της μητέρας

Η υπόθεση της εξαφάνισης του Μπεν και η έκκληση της μητέρας του.

27 χρόνια έχουν περάσει από την εξαφάνιση του μικρού Μπεν και η μητερα του εξακολουθεί να τον αναζητά. 

Η Κέρι Νίνταμ, η μητέρα του αγνοούμενου από το 1991 Μπεν Νίνταμ που εξαφανίστηκε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες σε ηλικία μόλις 21 μηνών από το νησί της Κω, με μια έκκληση που δημοσιοποίησε την περίοδο των Χριστουγέννων ζητά πληροφορίες που θα βοηθήσουν στις έρευνες για την ανέρευση του παιδιού της. Το κείμενό της ειλικρινές, αποτελεί μια απέλπιδα προσπάθεια να λυθεί ο γρίφος της εξαφάνισης του παιδιού της που την έχει στοιχειώσει.

Τη δήλωσε για την εξαφάνιση του Μπεν η μητέρα του:

«Τι κοστίζει σε κάποιον να μου πει τι συνέβη στον γιο μου; Κάποιος πρέπει να ξέρει. Δε μπορώ καν να θρηνήσω για εκείνον. Προφανώς είναι θαμμένος κάπου σε αυτό το νησί και απευθύνομαι στους καλούς ανθρώπους στην Κω, να με βοηθήσουν να τον βρω. Δεν μπορώ να προχωρήσω. Όλοι θέλουν από εμένα να τα παρατήσω αλλά δυστυχώς δε μπορώ να το κάνω αυτό, χωρίς να ξέρω τι απέγινε ο Μπεν. Δεν έχω ούτε ούτε τάφο για το παιδί μου, να μπορώ να επισκέπτομαι. Η έρευνά μου δε θα σταματήσει μέχρι να βρω τον Μπεν».

Την ίδια ώρα, στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για την αναζήτηση του Μπεν στο διαδίκτυο, ανέβηκε ένα βίντεο, με στιγμές από τον μικρό Μπεν, πριν εξαφανιστεί.