Φτιάξτε την πασχαλινή σας λαμπάδα

Φτιάξτε την πασχαλινή σας λαμπάδα

Θέλετε να δώσετε στο βαφτιστήρι σας μια ξεχωριστή λαμπάδα; Έχετε αποφασίσει ότι φέτος θα φτιάξετε τις λαμπάδες μαζί με τα παιδάκια σας; Θέλετε μια λαμπάδα για εσάς, με το προσωπικό σας στυλ; Σας προτείνουμε εύκολες πασχαλινές κατασκευές για λαμπάδες.

Είναι πάρα πολύ εύκολο να φτιάξετε μια ωραία λαμπάδα. Αρχικά, πρέπει να αποφασίστε το χρώμα και το μέγεθος του κεριού καθώς και το τι θέλετε να έχει επάνω. Μια πολύ καλή επιλογή είναι τα σχοινιά και οι κορδέλες. Μπορείτε επίσης να βάλετε αποξηραμένα λουλούδια ή κάποιο κομμάτι ύφασμα.

Ας τα δούμε κάποιες προτάσεις λίγο πιο αναλυτικά.P4050849

1) Μια πολύ εύκολη και αλλά όμορφη επιλογή είναι να δέσετε με ένα σπάγκο αποξηραμένα λουλούδια πάνω στο κερί σας.
Εκτός από τη λαμπάδα, το σχοινί και τα λουλούδια, θα χρειαστείτε μια καλή κόλλα. 

Για παράδειγμα σε ένα άσπρο κερί μπορείτε να δέσετε με ένα καφέ σπάγκο 2-3 κλαδάκια από λεβάντα.

2) Μια άλλη πρόταση είναι να κολλήσετε πάνω στην λαμπάδα σας κουμπιά. Επιλέξτε τα σχήματα και τα χρώματα που σας αρέσουν και απλά αυτοσχεδιάστε. Μπορείτε να κάνετε συνδυασμούς με κορδέλες ή να βάλετε λίγο χρώμα μα μανό για να ολοκληρώσετε την κατασκευή σας.

IMG 000413) Μια τρίτη ιδέα είναι να κρεμάσετε διακοσμητικά από τσόχα, ξύλο ή από άλλα υλικά. Μπορείτε πάνω στο κερί σας να κολλήσετε ένα κομμάτι ύφασμα και να δέσετε κορδέλες ή κορδόνια στις άκρες των οποίων θα έχετε δέσει τα διακοσμητικά που επιλέξατε.

4) Αν η λαμπάδα προορίζεται για κάποιο φανατικό φίλαθλο μιας ομάδας μπορείτε να φτιάξετε μια λαμπάδα στα χρώματα τις ομάδας. Για παράδειγμα σε ένα κίτρινο κερί μπορείτε να βάλετε μαύρο σχοινί για έναν οπαδό της ΑΕΚ. Την κατασκευή μπορεί να ολοκληρώσει μια μινιατούρα από τη μασκότ ή το έμβλημα, που θα κολλήσετε στο κέντρο του κεριού.

Βάλτε και εσείς τη φαντασία σας και δημιουργήστε!

Καλή Ανάσταση!

       keria-xroma-3698                      Lampades