Φτου και Βγαίνω

Φτου και Βγαίνω

Η γιορτή καλλιτεχνικής δημιουργίας για παιδιά και γονείς «Φτου και Βγαίνω» μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων διοργανώσεων επιστρέφει την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 στον πολυχώρο πολιτισμού Block 33.

Το «Φτου & Βγαίνω» γιορτάζει φέτος τη Γιορτή της Μητέρας και αφιερώνει τη γιορτή σε όλες τις μητέρες με εκπλήξεις που θα δημιουργήσουν τα ίδια τα παιδιά.

Η γιορτή «Φτου και Βγαίνω» στοχεύει στη διάδραση γονιών και παιδιών, μέσα από τη συμμετοχή τους σε δράσεις καλλιτεχνικού, αθλητικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Για μία μέρα παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις τέχνες, με αθλητικές δραστηριότητες εναλλακτικού χαρακτήρα, καθώς και με δραστηριότητες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, ευαισθητοποιούν, αναπτύσσουν την κοινωνικότητα και τη δημιουργία και διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.

poster-ftou-kai-vgainw

Από τις 11.00 το πρωί ο πολυχώρος πολιτισμού Block 33 μεταμορφώνεται στο πιο διασκεδαστικό, δημιουργικό, γεμάτο εκπλήξεις σημείο της πόλης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, μαγειρικής, βιβλιοδεσίας, σαπουνιών, κόμικ, κομμωτικής, κατασκευών καθώς και πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων όπως longboard, ενόργανη γυμναστική, αναρρίχηση, yoga για παιδιά και γονείς.

Παράλληλα τα παιδιά θα διασκεδάσουν παίζοντας παιχνίδια σκέψης και δημιουργώντας δώρα εκπλήξεις για τις μητέρες τους.

Η γιορτή φιλοξενεί την παράσταση μαριονεττών «Ταξίδι στον Εκφοβυθό» μία παράσταση για τον σχολικό εκφοβισμό ενώ οι μουσικές του συνόλου σαξοφώνων «SAX NOUVEAU» θα μας κρατήσουν συντροφιά. Το «Φτου και Βγαίνω» θα ολοκληρωθεί με συναυλία του μουσικού συγκροτήματος «The Medleys», όπου θα διασκεδάσουμε με μουσικές γνωστών παιδικών μιούζικαλ.

«Φτου και Βγαίνω» Κυριακή 11 Μαΐου, μία ημέρα, πολλές δράσεις, μια μεγάλη γιορτή δημιουργίας, διασκέδασης και διάδρασης παιδιών και γονιών.

Ώρα έναρξης: 11.00

Είσοδος : 3€ για τα παιδιά, ελεύθερη είσοδος για γονείς και συνοδούς

Διοργάνωση:
ΜΚΟ Παιδιά Εν Δράσει www.kidsinaction.gr 
ΕΞΩΣΤΗΣ www.exostispress.gr

Χορηγός Επικοινωνίας: paidorama.com