Γιατί τα μπιμπερό Dr. Brown’s ξεχωρίζουν;

Γιατί τα μπιμπερό Dr. Brown’s ξεχωρίζουν;

Ο μητρικός θηλασμός αποτελεί το φυσιολογικό και απολύτως υγιεινό τρόπο διατροφής των βρεφών. Όμως, κάποια στιγμή, η μητέρα, για διάφορους λόγους πρέπει να ταΐσει το μωράκι της με μπιμπερό.

Τότε πρέπει να προσέξει ορισμένες λεπτομέρειες που είναι απαραίτητες για το σωστό τάισμα του μικρού της με μπιμπερό, όπως η θέση του μωρού, δηλαδή να μην είναι τελείως ξαπλωμένο, να μην αφήνει ποτέ το μπουκάλι από το χέρι της επειδή το έχει στηρίξει κάπου, να είναι πάντα βέβαιη ότι η θηλή είναι γεμάτη γάλα, επειδή διαφορετικά θα ρουφά αέρα και να το κρατά πάντα στην αγκαλιά της γιατί τότε μόνο αισθάνεται το μωράκι αγάπη και ασφάλεια.

Στην περίπτωση λοιπόν αυτή, οφείλει να διαλέξει και να χρησιμοποιήσει ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα στην αγορά, για την ασφαλή και υγιεινή διατροφή του μωρού της.

Έρευνες απέδειξαν ότι τα μπιμπερό Dr. Brown’s διατηρούν τις βιταμίνες στο γάλα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με άλλα μπιμπερό, διασφαλίζοντας έτσι ότι τα βρέφη προσλαμβάνουν σωστά όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά απολύτως πολύτιμα για την υγεία τους, τους πρώτους μήνες της ζωής τους.

Η προηγμένη τεχνογνωσία και η εξαιρετική ποιότητα των υλικών, καθιστούν τα μπιμπερό Dr. Brown’s την καλύτερη επιλογή κάθε μητέρας.

Τα μπιμπερό Dr Brown’s έφεραν άλλο αέρα στο τάισμα με μια παγκόσμια καινοτομία. Είναι τα μοναδικά πατενταρισμένα μπιμπερό, με ένα πρωτοποριακό σύστημα εσωτερικής ροής του αέρα, δύο τεμαχίων, που λειτουργούν με τέτοιο τρόπο όπως κανένα άλλο συμβατικό μπιμπερό δεν μπορεί να επιτύχει.

Τα μπιμπερό φυσικής ροής Dr. Brown’s επιτρέπουν το τάισμα χωρίς κενό αέρος, διασφαλίζοντας την ανάπτυξη θετικών πιέσεων στο εσωτερικό του μπουκαλιού. Γι’ αυτό και είναι η λύση που πλησιάζει τόσο κοντά στο μητρικό θηλασμό και τα οφέλη του. Όση ώρα το μωρό τρώει, το εσωτερικό σύστημα φυσικής ροής επιτρέπει στον αέρα να εισέρχεται μέσα στο πίσω μέρος του μπιμπερό, χωρίς όμως να αναμειγνύεται με το γάλα ή οποιαδήποτε άλλη τροφή σε υγρή μορφή περιέχει το μπιμπερό.

Χάρις στο σύστημα φυσικής ροής που περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό τους επιτυγχάνεται δραστική μείωση των κολικών, της ερυγής (παλινδρόμηση) και του τυμπανισμού, ενώ αποφεύγονται δυσάρεστα συμπτώματα όπως η δυσφορία, τα αέρια και οι στομαχικές κράμπες.

Το γάλα ρέει με φυσικό τρόπο στο μπιμπερό, χωρίς να προκαλείται φθορά στη θηλή. Επίσης, λόγω της συνεχόμενης ροής του γάλακτος δεν δημιουργείται κενό στο μπουκάλι, το οποίο θα μπορούσε να επιφέρει τη μεταφορά αέρα στο αυτάκι του μωρού, προκαλώντας τη συγκέντρωση υγρού σε αυτό, με πολλές δυσάρεστες συνέπειες.

Εμπιστευθείτε το, αφού είναι η μοναδική πρόταση χωρίς... κενά για τη σωστή ανάπτυξη του μωρού σας!

Γυάλινο μπιμπερό με στενό λαιμό.

mpimpero2mpimpero1

Παραδοσιακό σχήμα με θηλή από διάφανη σιλικόνη, διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και η σωστή διέλευση του αέρα εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα στο τάισμα. Η χωρητικότητα τους είναι 125ml και 250ml, μπορείτε να τα αγοράσετε σε συσκευασία ενός ή δύο τεμαχίων.

Πλαστικό μπιμπερό με στενό λαιμό.

mpimpero4mpimpero3

Παραδοσιακό μπιμπερό με κανονικό σχήμα που προτιμούν πολλοί γονείς. Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή από διάφανη σιλικόνη. Κατασκευάζεται από σύγχρονο και ασφαλές πλαστικό χωρίς Bisphenol – A και κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη, για 120ml και 250ml.

Πλαστικό μπιμπερό με φαρδύ λαιμό.

mpimpero6mpimpero5

Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή από διάφανη σιλικόνη. Η φαρδιά βάση της προτιμάται από τις μαμάδες που θηλάζουν. Ο εργονομικός σχεδιασμός του με τον φαρδύ λαιμό, διευκολύνει το γέμισμα και το κράτημά του. Το πλαστικό του είναι αρίστης ποιότητας χωρίς Bisphenol – A και κυκλοφορεί σε τρία μεγέθη: των 120ml, 240ml και 300ml για τα μεγαλύτερα μωράκια! Τα μπιμπερό των 240ml πωλούνται και σε συσκευασία τριών τεμαχίων.

Ας δούμε τώρα και τις αντίστοιχες θηλές.

Θηλές για μπιμπερό με στενό λαιμό.

thiles-gia-mpimpero

Ειδικά κατασκευασμένες για τα μπιμπερό φυσικής ροής Dr.Brown’s με στενό λαιμό. Κυκλοφορούν σε παραδοσιακό μέγεθος με έξι διαφορετικά επίπεδα ροής, για να καλύψουν τις ανάγκες σίτισης καθώς μεγαλώνει το μωράκι. Η θηλή είναι εξαιρετικά μαλακή με άριστη ποιότητα σιλικόνης χωρίς Bisphenol – A.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΑ ΒΡΕΦΗ
Για νεογέννητα που έχουν γεννηθεί πολύ πριν την προσδοκώμενη ημερομηνία τοκετού

ΕΠΙΠΕΔΟ 1
Για νεογέννητα από 0 έως 3 μηνών

ΕΠΙΠΕΔΟ 2
Για βρέφη από 3 έως 6 μηνών

ΕΠΙΠΕΔΟ 3
Για βρέφη από 6 έως 9 μηνών

ΕΠΙΠΕΔΟ 4
Με γρήγορη ροή, για μωρά από 9 μηνών και πάνω

Y-CUT
Με φαρδιά τομή σε σχήμα Υ, για σίτιση με παχύρρευστη τροφή

Θηλές για μπιμπερό με φαρδύ λαιμό

thiles-fardis

Εξαιρετικά μαλακή θηλή από διάφανη σιλικόνη χωρίς Bisphenol–A, ειδικά σχεδιασμένη για τα μπιμπερό φυσικής ροής Dr. Brown’s. Κυκλοφορούν σε πέντε διαφορετικούς τύπους ροής, ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού στα διάφορα στάδια της ανάπτυξής του.

ΕΠΙΠΕΔΟ 1
Για νεογέννητα από 0 έως 3 μηνών

ΕΠΙΠΕΔΟ 2
Για βρέφη από 3 έως 6 μηνών

ΕΠΙΠΕΔΟ 3
Για βρέφη από 6 έως 9 μηνών

ΕΠΙΠΕΔΟ 4
Με γρήγορη ροή, για μωρά από 9 μηνών και πάνω

Y-CUT
Με φαρδιά τομή σε σχήμα Υ, για σίτιση με παχύρρευστη τροφή

Διαλέξτε, από τη συλλογή Dr. Brown’s το μπιμπερό που ταιριάζει στο μωράκι σας. Και να είστε σίγουρη ότι έχετε κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.