«Χιόνατη»

Χιονάτη 4Το κλασσικό και αγαπημένο παραμύθι των αδελφών Γκριμ «ΧΙΟΝΑΤΗ» παρουσιάζει κάθε Κυριακή στις 11:30 και 15:00 το θέατρο «ΟΝΕΙΡΟ».

Η θεατρική διασκευή και η σκηνοθεσία είναι της Γιούλης Ηλιοπούλου.

Το έργο ψυχαγωγεί προσφέροντας άφθονο γέλιο αλλά και σημαντικά μηνύματα ζωής. Η παράσταση ντύνεται με εξαιρετικά κοστούμια εποχής, όμορφα σκηνικά, φυσικούς ήχους, κλασσική μουσική, χαρούμενα τραγούδια και χορευτικά -πλαισιωμένα από άρτια τεχνική υποστήριξη.

Η Χιονάτη, η μικρή μας ηρωίδα, βρίσκεται ξαφνικά σε ένα νέο άγνωστο περιβάλλον στο δάσος, κυνηγημένη από τη ματαιοδοξία και την απληστία της υπερφίαλης βασίλισσας που ταλαιπωρεί το λαό της χώρας της. 

Η Χιονάτη ανακαλύπτει πως όλα τα στοιχεία της φύσης είναι ζωντανά και γίνεται ένα μαζί τους. Αυτή τη φορά δεν δαγκώνει το μήλο. Με τους νέους της φίλους τους υπέροχους νάνους, τους γίγαντες , τις νεράιδες, τα ξωτικά και την στήριξη από τον απλό λαό βρίσκει τη δύναμη και επαναστατεί για να φέρει και πάλι την ευημερία στον τόπο της.

Το έργο είναι βιωματικό και διαδραστικό αφού όλα τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην εξέλιξη της παράστασης, ντύνονται τους ρόλους τους με στοιχεία, κοστούμια και φροντιστηριακό υλικό που τους προσφέρεται κατά την προετοιμασία και μπαίνουν στην δράση με τρόπο που δεν επηρεάζει τη ροή της παράστασης.

Θέατρο «ΟΝΕΙΡΟ»

Πειραιώς και Χρυσ.Σμύρνης 84

Τηλ.210-4830330, 698-6673323

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ.
Για ανέργους (κατόχους κάρτας ΟΑΕΔ) 7 ευρώ.