Η Κύπρια με το "ένα φρύδι" δέχεται απειλές εξαιτίας της εμφάνισής της

Η Κύπρια με το "ένα φρύδι" δέχεται απειλές εξαιτίας της εμφάνισής της

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα μοντέλο που κάνει διεθνή καριέρα. Το κύριο γνώρισμα της εμφάνισής της είναι φυσικά τα φρύδια της. Είναι 22 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και ζει στο εξωτερικό.

Είναι τόσο χαρακτηριστικό και μοναδικό το ύφος της ώστε έχει καταφέρει να φωτογραφηθεί για τη Vogue Ιταλίας, για τη σειρά εσωρούχων της Ριάνα SAVAGE X FENTY και για πολλές ακόμη καμπάνιες. 

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή: "Good Morning Britain", η Σοφία δήλωσε πως ανάμεσα στα αμέτρητα αρνητικά σχόλια που δέχεται με αφορμή την ιδιαίτερη εικόνα της, δέχεται θανάσιμες απειλές. 

Τι δήλωσε το μοντέλο με το "ένα φρύδι";

"Ποτέ δεν εξέλιξα την αυτοπεποίθησή μου στο τι λένε οι άλλοι για την εμφάνισή μου. Στο σχολείο μεγαλώνοντας άκουγα αμέτρητα αρνητικά και κακεντρεχή σχόλια για το πρόσωπό μου. Δέχομαι τόσες απειλές θανάτου που αηδιάζω. Είναι τρομερό πώς ένας άνθρωπος που δεν σε γνωρίζει προσωπικά, δεν μπορεί να αποδεχτεί την εμφάνισή σου, θυμώνει τόσο πολύ μαζί σου που δεν αισθάνεσαι την ίδια αηδία με εκείνον ώστε καταλήγει να σε απειλεί."

Η Σοφία πρόσθεσε πως πλέον απλά προσπερνά κάθε αρνητικό σχόλιο γιατί απλώς δεν αξίζει να τα διαβάζει. 

Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη της Σοφίας Χατζηπαντελή εδώ: