Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντάει στα σχόλια για την ακμή της

Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ και στη λεζάντα έγραψε την απάντησή της στα κακεντρεχή σχόλια για το δέρμα της. Αν δεν γνωρίζετε περισσότερα για τα σχόλια αυτά, να σας πούμε πως στην τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή "Στην υγειά μας" η αγαπητή Μαίρη δεν "έκρυψε" τις ατέλειες που "προσφέρει" η ροδόχρους ακμή. Εκεί βασίστηκαν ορισμένοι άνθρωποι για να τη ρωτήσουν "πώς είσαι έτσι;" "γιατί είσαι τόσο χάλια" κ.λ.π.

Όπως φαίνεται στη δημοσίευσή της η Μαίρη αποφάσισε να απαντήσει με το δικό της χαρακτηριστικό τρόπο σε όλους εκείνους που μιλούν χωρίς να το σκεφτούν. 

"Αυτό είναι το δέρμα μου σήμερα. Χωρίς κανένα φίλτρο ή οποιοδήποτε μακιγιάζ. Αυτήν την περίοδο κάθε μέρα είναι κι αλλιώς. Ανάλογα με τον καιρό, το τι έχω φάει, την ημέρα του κύκλου μου, το στρες μου. Έχω ροδοχρου ακμή και την ημέρα της εγγραφής της εκπομπής «Στην Υγειά Μας» ήταν μια κακή μέρα για το πρόσωπο μου. Όταν βάφομαι φαίνεται ακόμη χειρότερα η υφή του, γι αυτό βγαίνω σε βίντεο και φωτογραφίες στο 80% των περιπτώσεων άβαφη. Για εκείνα τα χθεσινοβραδινά σχόλια που είδα και είχαν να κάνουν με το πως φαινόταν το δέρμα μου στην τηλεόραση, να σας πω πως δε ντρέπομαι. Προσπαθώ να το βελτιώσω γιατί κάποιες φορές τσούζει κάπως, ή νιώθω σαν να φουντώνουν τα μάγουλά μου αλλά δε νιώθω λιγότερο ή περισσότερο όμορφη εξαιτίας του. Έχω την τύχη να αισθάνομαι έτσι γιατί είμαι σήμερα σε μια καλή φάση με εμένα, νιώθω ασφαλής, οι άνθρωποί μου με κάνουν να νιώθω καλά με τα όλα μου, όμως! Την επόμενη φορά που έχετε να κάνετε ένα σχόλιο αντίστοιχο του «πως είσαι έτσι» «αυτό είναι σιχαμένο» ή «πω πω πάχυνες/αδυνάτισες» ή κάτι αντίστοιχο, ένα σχόλιο που δεν θα βοηθήσει πουθενά τον άλλον άνθρωπο και δεν θα τον εξελίξει σε οποιοδήποτε επίπεδο, θα σας προτείνω κάτι δύσκολο αλλά είμαι σίγουρη ότι με λίγη εξάσκηση θα τα καταφέρετε! Μην πείτε τίποτα. Ξέρω ακούγεται τρελό σχεδόν, αλλά μην πείτε τίποτα! Γιατι μπορεί κάποιος να πληγωθεί, να ντραπεί, να κλειστεί σπίτι του, να νιώσει λιγότερος εξαιτίας σας. Και για εσάς που το δέρμα σας δεν είναι instagramικά τέλειο, έχει ακμή, ραγάδες, κυτταρίτιδα, λεύκη, εκζέματα, ξέρετε κάτι; Είναι φυσιολογικό! Το παράλογο αυτήν την εποχή κρύβεται στην θεοποίηση του photoshop και του αλαβάστρινου, μα είναι τόσος ο βομβαρδισμός που κάπου έχουμε μπερδευτεί. Εγω λεω να ξεμπερδεύουμε σιγά σιγά με αυτά. Εσυ τι λες;"

Εάν έχεις εμφανίσει κι εσύ ακμή μετά τα 30 διάβασε το άρθρο "Ακμή μετά τα 30: Αιτίες και αντιμετώπιση'.