Η νέα σειρά video tips για νέες μαμάδες από τη Libero και το FOX Life

Μητέρα για πρώτη φορά! Πώς νιώθει άραγε μία νέα μητέρα, όταν βρεθεί για πρώτη φορά με το μωρό της στο σπίτι; Πόσα μικρά και μεγάλα ερωτήματα την απασχολούν;

Η Libero, η αγαπημένη μάρκα βρεφικών πανών και μωρομάντηλων που όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει ενημέρωση γύρω από τη μητρότητα, συνεχίζει να ενισχύει τις νέες μητέρες. Μέσα από το συνδρομητικό κανάλι FOX Life, οι νέες μαμάδες μπορούν να βρουν χρήσιμες συμβουλές βρεφικής φροντίδας καθώς και έξυπνα tips για την επιλογή αλλά και την αλλαγή της πάνας.

Η υπόθεση «βρεφική πάνα» μας ακολουθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα γι’ αυτό και οι νέες μητέρες θα πρέπει να εξοικειωθούν γρήγορα με αυτή διαδικασία ώστε να μπορέσουν να ζήσουν και αυτές τις στιγμές, ως στιγμές αγάπης. Η ομάδα παραγωγής του FOX Life ανέλαβε αποκλειστικά για τη Libero, τη δημιουργία 4 tailor made videos μέσα από τα οποία, οι νέες μητέρες έχουν την ευκαιρία να μάθουν όλα όσα χρειάζονται για την σωστή αλλαγή της πάνας, ώστε να απολαύσουν την κάθε στιγμή με το μωρό τους. Το 1ο spot βγήκε στον «αέρα» στα τέλη Μαρτίου ενώ η ενέργεια, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου, αφορά στη σειρά Comfort της Libero, που επιτρέπει απόλυτη ελευθερία κινήσεων για το μωρό.

Η Μαρία Σαμπανίδου, Brand Manager της Libero, δήλωσε σχετικά: «Το επάγγελμα του γονέα είναι από τα πιο δύσκολα και το αρχικό του στάδιο είναι αναμφισβήτητα και το δυσκολότερο. Ωστόσο επειδή γονιός δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι, όλοι στην αρχή της απαιτητικής αυτής «καριέρας» χρειάζονται συμβουλές και υποστήριξη. Μέσα από την παρουσία μας στο συνδρομητικό κανάλι FOX Life, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τις νέες μητέρες να αισθανθούν καλύτερα, αντιμετωπίζοντας τα καθημερινά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν τις πρώτες μέρες της προσαρμογής τους με το μωρό στο σπίτι. Οι πρώτες εβδομάδες μετά τη γέννηση του μωρού μπορεί να φαίνονται χαοτικές, γι’ αυτό και η Libero σας βοηθάει να βρείτε το ρυθμό σας τόσο στη φροντίδα του μωρού σας, όσο και στην επιστροφή στην καθημερινότητα.

Libero x FOX Life ID 1

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε:
LIBERO: Μαρία Σαμπανίδου, Τηλ.: 210 2705727,
e-mail: Maria.Sampanidou@sca.com
CIVITAS: Μαρία Κόκκαλη, Τηλ.: 219 999 1906,
e-mail: m.kokkali@civitas.gr