Το καλύτερο δώρο από τον Νονό στο βαφτιστήρι

Το καλύτερο δώρο από τον Νονό στο βαφτιστήρι

Όταν μια ωραία ημέρα κοντινά σας πρόσωπα σας ανακοινώνουν ότι θα γίνετε νονός/νονά γεμίζετε ανεξήγητα με ένα καμάρι, μια χαρά και «μαγικά» αισθάνεστε ένα δέσιμο για το μωρό-το βαφτιστήρι σας.

Αν μας ρωτάτε, πολύ καλά κάνετε και γεμίζετε με αυτά τα συναισθήματα γιατί ο δεσμός που αναπτύσσεται ανάμεσα σε νονό και βαφτιστήρι είναι απαράμιλλος.

Όλα τα τυχερά βαφτιστήρια αισθάνονται έναν δεσμό ιδιαίτερο και μια αγάπη απεριόριστη για τον νονούλη τους.

Ότι κι αν του χαρίσετε πάντα θα σας περιμένει με ενθουσιασμό και περιέργως θα σας συνδέσει ως τον δικό του «Άγιο Βασίλη» που τα δώρα του δεν μοιάζουν με κανενός άλλου.
Λαμπάδες, παπουτσάκια, δωράκια σωρό και φυσικά καθοδήγηση με αγάπη.

Πέρα όμως από τα δώρα που με τα χρόνια «χάνονται» έχουμε να σας προτείνουμε μερικά δώρα ανεκτίμητης πραγματικά αξίας.
Δώρα που το παιδί σε νεαρή ηλικία μπορεί να μην τα εκτιμήσει αλλά μεγαλώνοντας πιστέψτε μας θα καμαρώνει που ο δικός του ο νονός φρόντισε για να έχει την καλύτερη φροντίδα.

Ξεκινώντας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον οποίο θα καταθέτετε ένα x ποσό σε κάθε περίπτωση που επρόκειτο να ξοδέψετε χρήματα για λογαριασμό του.
Όταν έρθουν λοιπόν τα Χριστούγεννα, αντί να ξοδέψετε 100 ευρώ σε δώρα, ξοδέψτε 50 ευρώ και τα υπόλοιπα αποταμιεύστε τα στον λογαριασμό του.

Πιστέψτε μας όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσει η φοιτητική του ζωή θα σας ευγνωμονεί.
Η επόμενη πρόταση μας θα σας φανεί τόσο πρωτοποριακή που θα ενθουσιαστείτε.

Φροντίδα για τα δόντια του!

Ω! ναι, όλοι ξέρουμε ότι οι επισκέψεις στον οδοντίατρο μπορούν να ταλαιπωρήσουν την τσέπη μας όσο καμία άλλη εξέταση και δυστυχώς τείνουμε να αμελούμε τη φροντίδα της στοματικής μας κοιλότητας αναβάλλοντάς την για επόμενο μήνα. Υπάρχει όμως τρόπος να διασφαλίσετε ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αμελήσει την υγιεινή τους με τα προγράμματα Clever Dental και Clever Dental Basic από τις ασφάλειες ΜΙΝΕΤΤΑ.

Τα παραπάνω προγράμματα μπορούν να καλύψουν ότι προκύψει για την υγεία των δοντιών σας.
Άμεσα και ανεξαρτήτως ιστορικού απολαμβάνετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ένα Πανελλαδικό δίκτυο, με ποσοστό κάλυψης από το πρόγραμμα έως και 90% (βάσει του προκαθορισμένου τιμοκαταλόγου).
Όλα αυτά με εξαιρετικά προσιτά ασφάλιστρα αλλά και με εκπτώσεις για τον/την σύζυγο και το 1ο παιδί, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά καλύπτονται χωρίς κανένα επιπλέον κόστος!

Ένα πραγματικά υπέροχο δώρο με έμφαση στην πρόληψη που θα σας γλιτώσει από ακόμα περισσότερα έξοδα αν τύχει κάποιο οδοντικό πρόβλημα.
Κι αν αυτά δεν σας έχουν ήδη ενθουσιάσει ζητήστε να μάθετε τις δωρεάν παροχές που προσφέρουν τα προγράμματα (Πιστοποιητικό Οδοντιατρικής Υγιεινής για τους ανήλικους, σφραγίσματα, καθαρισμούς, εξαγωγές και πολλά άλλα) και θα διαπιστώσετε ότι τα προγράμματα Clever Dental είναι πραγματικά έξυπνη επιλογή.

Αυτό που σας συμβουλεύουμε είναι να επικοινωνήσετε με τον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή και να συζητήσετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας ώστε να βρείτε το πρόγραμμα που ταιριάζει σε εσάς, το βαφτιστήρι και το πορτοφόλι σας για να μην χάσετε ποτέ το χαμόγελο σας.

Ότι κι αν αποφασίσετε να θυμάστε ότι ο ρόλος του νονού/νονάς δεν απλώς μια ανάθεση.
Συνδέεστε άμεσα με το βαφτιστήρι σας και στέκεστε δίπλα του σε ότι χρειαστεί και όποτε σας ζητήσει.

Κάντε ένα δώρο που αξίζει κάθε λεπτό του ευρώ προσφέροντάς του ασφάλεια.