Κάθε γυναίκα είναι μοναδική!

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική!

Μπορεί ένα παιδί να αναγνωρίσει την μητέρα του χωρίς να βλέπει; Η PANDORA μας δίνει την απάντηση με το πιο συγκινητικό βίντεο!

 Για τη γιορτή της Μητέρας, η PANDORA γιορτάζει τον μοναδικό δεσμό μεταξύ μητέρας και παιδιού με μια συναισθηματική νέα ταινία μικρού μήκους. Το δίλεπτο βίντεο με τίτλο: “TheUniqueConnection” δίνει την απάντηση σε ένα και μόνο ερώτημα: μπορεί ένα παιδί να αναγνωρίσει την μητέρα του, χωρίς να τη βλέπει;

Έξι γυναίκες και τα παιδιά τους, αποφάσισαν να κάνουν τη δοκιμή. Δεν υπάρχουν ηθοποιοί ή γυρίσματα. Κάθε παιδί, αφού πρωτίστως καλύφθηκαν τα μάτια του, προσπαθεί να εντοπίσει τη μητέρα του μέσα από μια ομάδα γυναικών, χρησιμοποιώντας μόνο την αφή και την διαίσθησή του.Θα βρει ποια είναι; Παρακολουθώντας το βίντεο είμαστε σίγουροι ότι κανείς δε θα μείνει ασυγκίνητος!

Δείτε την ταινία εδώ.

Η νέα συλλογή της PANDORA για τη γιορτή της Μητέρας παρουσιάζει σύμβολα εμπνευσμένα από την ανιδιοτέλεια της μητρικής αγάπης, χρησιμοποιώντας μια σύγχρονη αισθητική.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORAθα βρείτε στο www.pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORAGreece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας στο www.pandorashop.gr. Τα κοσμήματα PANDORA πωλούνται σε 71 καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας από τον χάρτη που διατίθεται μέσα από το www.pandora.net/el-gr/stores