Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος

17Γεννήθηκα στην Αθήνα. Ασχολούμαι με τις εναλλακτικές θεραπείες από το 1995 και είμαι απόφοιτος Κλασσικής Ομοιοπαθητικής του Ιπποκρατείου Κέντρου Κλασσικής Ομοιοπαθητικής, του School of Homeopathy (Devon, England) και του Αμερικανικού Ινστιτούτου Βεδικών Σπουδών (Dr.David Frawley).

 

Έχω κάνει πρακτική στην κλινική του Σεν Τσεν στο Κατμαντού, Νεπάλ. Μια πολυκλινική που συνδύαζε την αλλοπαθητική Ιατρική και με τα παραδοσιακά συστήματα θεραπείων, βελονισμό, ομοιοπαθητική, θιβετιανά βότανα. Οι ασθενείς περνούσαν πρώτα από τους Γενικούς ιατρούς και αυτοί του παρέπεμπαν στην καλύτερη θεραπεία για την περίπτωση τους.

Είμαι Μέλος του Συλλόγου Ομοιοπαθητικών Ελλάδος, είμαι από τα πρωταρχικά μέλη στην ομάδα του Dr.Γεωργίου Λουκά, ιδρυτικό μέλος των Ομοιοπαθητικών Χωρίς Σύνορα. Παρακολουθώ και εφαρμόζω για πρώτη φορά στην Ελλάδα την μέθοδο του Dr.Sankaran, την μέθοδο της Αίσθησης, μαζί με την Κλασσική Ομοιοπαθητική. Εφαρμόζω ένα ολιστικό μοντέλο προσέγγισης της ζωής και της υγείας. Έχω ασχοληθεί επίσης με την Ιριδολογία όπου έχω κάνει σπουδές στην Ελλάδα και στην Αγγλία.

URL ιστοσελίδας: http://www.akadimia.gr