Λιγότερο βάρος σε τρίτη εγκυμοσύνη με δίδυμα

Λιγότερο βάρος σε τρίτη εγκυμοσύνη με δίδυμα

Γιατί αυτή η μητέρα πήρε λιγότερο βάρος στην τρίτη της εγκυμοσύνη με δίδυμα!

Η Sophie Guidolin είναι εκπαιδευτής γυμναστικής στην Αυστραλία, και αποδεικνύει ότι η φυσική κατάσταση μπορεί να αλλάξει εντελώς μία εγκυμοσύνη.
Το δείχνει με τις φωτογραφίες της.

Διαβάστε ακόμη: Επίπεδη κοιλιά μετά τον τοκετό

Η Sophie δημοσίευσε φωτογραφίες από την πρώτη εγκυμοσύνη της με ένα παιδάκι, δίπλα σε φωτογραφία που είναι έγκυος σε δίδυμα.
Και παρότι έχει δίδυμα, η κοιλιά της είναι πολύ μικρότερη.

Η Sophie 27 ετών, αποδίδει το καλό αυτό αποτέλεσμα στην άσκηση και τη διατροφή. Και δηλώνει «στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν γυμναζόμουν καθόλου.
Ένιωθα κουρασμένη όλη την ώρα και αγωνιζόμουν με την εργασία και την εγκυμοσύνη μου.

Όμως στην τρίτη εγκυμοσύνη γυμναζόμουν συνέχεια, και συνέχισα να εργάζομαι όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης».
Όταν απέκτησε τα δύο πρώτα της παιδιά, αγόρια και τα δύο, τώρα είναι 7 και 8 ετών η Sophie ζούσε με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής.

«Δεν είχα την παραμικρή ιδέα σχετικά με την καλή διατροφή και έτρωγα συσκευασμένα ζυμαρικά και γάλα με διάφορες γεύσεις για να χορτάσω» λέει.
«Σπάνια μαγείρευα κάτι από την αρχή και δεν καταλάβαινα πραγματικά τη διαφορά που θα μπορούσε να κάνει ο υγιεινός τρόπος ζωής.

Στην τρίτη εγκυμοσύνη άκουγα το σώμα μου, έτρωγα μόνο τα φαγητά που ετοίμαζα από την αρχή, πολλά λαχανικά και φρούτα και είχα ένα καθαρό τρόπο ζωής».
Η σκληρή δουλειά της απέδωσε καρπούς.

Διαβάστε ακόμη: Γυναίκα μένει έγκυος από πρωκτικό σεξ

Η Guidolin πάχυνε μόνο 16.7 κιλά, με τα δίδυμά της που τώρα είναι 7 μηνών, ενώ πάχυνε 28 κιλά στο πρώτο παιδί της.
Και ο υγιεινός τρόπος ζωής την βοήθησε να τα χάσει όλα.

«Αισθανόμουν, σαν το γυμναστήριο και η άσκηση ενδυνάμωσης που συνέχισα σε όλη τη διάρκεια με βοήθησαν να ανακάμψω καλύτερα και γρηγορότερα» δηλώνει.
Η Sophie θα ήθελε και οι άλλες γυναίκες να δουν τις φωτογραφίες της και να γνωρίζουν ότι δεν είναι ποτέ αργά να καλυτερεύσεις την υγεία σου.

Πηγή www.people.com