Μένουμε Σπίτι

Μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί πολλά από τα οφέλη που προσφέρει το παιχνίδι στα παιδιά, αλλά λίγα είναι γνωστά για τα θετικά αποτελέσματα που έχει στους ενήλικες.
Εύκολη συνταγή για πασχαλινό τσουρέκι και τσουρεκάκια που αρέσουν στα παιδιά για να γεμίσει μυρωδιές από μαστίχα και μαχλέπι το σπίτι, φέτος την άνοιξη που το ζούμε πιο πολύ από ποτέ.
Η σπιτική συνταγή πίτσας αλλά και η πανεύκολη εκδοχή της για να τη σερβίρετε αλλιώς, αυτή την παράξενη άνοιξη που μας ζητάει να αποφύγουμε τις άσκοπες βολτούλες και να βολευτούμε στον καναπ
Μέσα σε αυτό το πανικό που ζούμε όλοι μας και έχει να κάνει με την υγεία τη δική μας αλλά και των γύρω μας το μόνο θετικό είναι ότι μας δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα γ
Δουλειά από το σπίτι και ταυτόχρονα παιχνίδι και απασχόληση των παιδιών... Μια κουρασμένη μητέρα !
Γιατί τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πρέπει να χρησιμοποιούν κινητό
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιδιά αρχίζουν να χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο σε πολύ μικρή ηλικία όλο και πιο συχνά. Ειδικά τώρα που περνάνε περισσότερη ώρα στο σπίτι λόγω του κορωναϊού.
Η εγκυμοσύνη είναι ένα καθημερινό μάθημα στην προσπάθεια της εγκύου να μην είναι υποχόνδρια αλλά είναι δύσκολο όταν οι ειδήσεις πλημμυρίζουν σήμερα με αναφορές για τον κοροναϊό.
πίτσα με γιαούρτι
Εάν έχετε "ημέρα ζαβολιάς" στο σπίτι και τα παιδιά σας δεν θέλουν οποιαδήποτε συνταγή αλλά ζητούν
Tαΐστρα για πουλιά με ανακυκλωμένα υλικά
Βοηθήστε τα παιδιά να μάθουν για τους φτερωτούς φίλους μας αυτό το χειμώνα, φτιάχνοντας μία ταΐστρα που θα κρεμάσετε στο παράθυρο.
DIY χειροποίητες ζωγραφιστές κούπες
Τι θα λέγατε να ανανεώσετε τα ντουλάπια σας με κούπες δια χειρός... του παιδιού σας;

Σελίδες