Μητέρα αρνήθηκε να πετάξει μητρικό γάλα

Μητέρα αρνήθηκε να πετάξει μητρικό γάλα

Μητέρα κινδύνευσε να πετάξει μητρικό γάλα, όταν οι υπάλληλοι της εταιρίας Delta δεν γνώριζαν τους κανόνες ασφάλειας.

Μία μητέρα από το Τέξας έγινε έξαλλη όταν παραλίγο να αναγκαστεί να πετάξει το μητρικό γάλα δύο εβδομάδων, γιατί οι υπάλληλοι δεν ήταν εξοικειωμένοι με το πρωτόκολλο του ταξιδιού με ξηρό πάγο.

Η Vanessa Kasten Urango επικοινώνησε με τα γραφεία της Delta, πριν από το ταξίδι της για να βεβαιωθεί ότι μπορούσε να ταξιδεύσει με τη συσκευασία του κατεψυγμένου μητρικού γάλα της.
Δυστυχώς ο σχολαστικός σχεδιασμός εκ των προτέρων σύμφωνα με το πρωτόκολλο της εταιρίας δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει τον καυγά όταν εκείνη προσπάθησε να επιβιβαστεί.

Διαβάστε ακόμη: Καφέ δίνει δωρεάν τσάι στις μητέρες που θηλάζουν!

Έγραψε λοιπόν ένα γράμμα με όλες τις λεπτομέρειες στην εταιρία στη σελίδα της στο Facebook.
Σύμφωνα λοιπόν με την Vanessa Urango μία εβδομάδα πριν την αναχώρησή της επικοινώνησε με την εταιρία για να ρωτήσει τι πρέπει να κάνει για να ταξιδέψει με το κατεψυγμένο μητρικό γάλα της.

Της είπαν να το συσκευάσει με ξηρό πάγο, έπρεπε να είναι κάτω από 2.2 κιλά, και έπρεπε να βάλει μία ετικέτα στο εξωτερικό της συσκευασίας.
Αγόρασε λοιπόν το ψυγειάκι και ξηρό πάγο για να κάνει τη σωστή συσκευασία.

Όταν πήγε στο αεροδρόμιο Newark International στη Νέα Υόρκη της είπαν ότι πρέπει να πληρώσει $150 για το ψυγείο επειδή είχε άλλες δύο βαλίτσες.
Όμως τα τέλη για την πρώτη βαλίτσα όπως φαίνονται στην ιστοσελίδα της Delta είναι $25 και $35 για κάθε επιπλέον αποσκευή, έτσι αυτό ήταν αυθαίρετο.
Ο υπάλληλος δεν ήταν καθόλου εξυπηρετικός. Δεν είχε ιδέα πώς να χειριστεί την κατάσταση με το μικρό ψυγείο.

Στην πραγματικότητα ενοχλήθηκε από αυτό και ζήτησε βοήθεια από δύο ακόμη υπαλλήλους.
Όλοι λοιπόν οι υπάλληλοι κατέληξαν να πουν στην Urango ότι δεν μπορούσε να ταξιδέψει με το ψυγείο γιατί δεν μπορούσαν να ζυγίσουν τον ξηρό πάγο και γιατί δεν είχε την κανονική ετικέτα που να λέει ότι έχει μέσα ξηρό πάγο, παρόλο ότι είχε κάνει ακριβώς ότι της είχε πει η εταιρία.
Επίσης τους είπε ότι είχε μαζί της ότι χρειαζόταν για να γράψουν ότι έπρεπε, όμως αυτοί δεν είχαν την παραμικρή ιδέα και καμία απάντηση.

Διαβάστε ακόμη: Μητέρα αρνείται να σταματήσει να θηλάζει

Στη συνέχεια της είπαν ότι έπρεπε να πετάξει το περιεχόμενο όμως όχι μέσα στο αεροδρόμιο λόγω του ξηρού πάγου.
Πήγε να τρελαθεί, έφυγε από τους υπαλλήλους αυτούς, βρήκε κάποιον αστυνομικό του αεροδρομίου που της είπε ευγενικά να αδειάσει τον ξηρό πάγο στο μπάνιο και να ανέβει στο αεροπλάνο με το ψυγείο και το μητρικό γάλα.
Έτσι, βασικά η ίδια έπρεπε να ελπίσει ότι το γάλα δεν θα χαλούσε σε ένα ταξίδι οκτώ ωρών.

Μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει αυτό; Απλά επειδή οι υπάλληλοι δεν ήξεραν τους κανόνες ασφαλείας σχετικά με το μητρικό γάλα.
Σύμφωνα με τη Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών ποσότητα ίση με 100μλ. Επιτρέπεται στις χειραποσκευές.

Παγοκύστες και άλλα εξαρτήματα απαραίτητα για το μητρικό γάλα επιτρέπονται στη χειραποσκευή.
Η Urango αγόρασε όλα όσα έπρεπε να έχει για να ταξιδεύσει μαζί με το μητρικό γάλα. Η δουλειά του υπαλλήλου είναι να ελέγχει τους πελάτες και να τους βοηθά.
Αυτή η κατάσταση ήταν εντελώς γελοία.

Η Delta ζήτησε συγνώμη και της έδωσε ένα κουπόνι $150. Όσο για το μητρικό γάλα της, το μεγαλύτερο μέρος επέζησε από το ταξίδι.
Ένας υπάλληλος της εταιρίας επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά και αναγνώρισε ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να έχουν επίγνωση της πολιτικής της εταιρίας για τον ξηρό πάγο και να ενεργούν σωστά.
Φυσικά τα $150 δολάρια ήταν κάτι αλλά έχουν ακόμη πολύ δρόμο να κάνουν προς την πραγματοποίηση ενός ευχάριστου και χωρίς ταλαιπωρία ταξιδιού για τις μητέρες. Και όλους όσους ταξιδεύουν με παιδιά.

Πηγή www.scarymommy.com