Νέα ενιαία συσκευασία για όλη την PREMIUM σειρά των PAMPERS

Τώρα τα Pampers New Baby Premium Protection και τα Pampers Premium Protection Active Fit διατίθενται στη νέα συσκευασία Pampers Premium Care.

Από την πρώτη στιγμή που αποκτούν άμεση επαφή, η γλώσσα της αγάπης είναι αυτό που ενώνει τη μητέρα με το μωρό της. Αλλά η επιδερμίδα του μωρού πρέπει να είναι απόλυτα προστατευμένη για να είναι το μωρό σε θέση να απολαύσει αυτές τις στιγμές όσο γίνεται περισσότερο.

Από το πρώτο άγγιγμα η μητέρα είναι εκείνη την οποία το μωρό θα εμπιστευτεί. Επομένως δεν εκπλήσσει το γεγονός, ότι οι μαμάδες θέλουν το καλύτερο για τα μωρά τους, και επιλέγουν να τα περιβάλλουν με ένα τρυφερό αίσθημα αγάπης.

Κάθε άγγιγμα τρυφερότητας και η άμεση επαφή με την επιδερμίδα του μωρού, όπως οι αγκαλιές, τα φιλιά, τα παιχνίδια, θα βοηθήσουν το μωρό να αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό με τους γονείς. Η αφή είναι η γλώσσα που αντιλαμβάνονται τα μωρά τις πρώτες στιγμές της ζωής τους και οι γονείς πρέπει να είναι εκεί για να τους δείχνουν την αγάπη τους.

Όμως η επιδερμίδα ενός μωρού απαιτεί τη μέγιστη δυνατή προστασία για να απολαύσει αυτές τις στιγμές τρυφερότητας. Η σειρά Pampers Premium Care, χάρη στην μεταξένια απαλότητα, προσφέρει έως και 12 ώρες στεγνότητας, βοηθώντας έτσι το μωρό, να αισθάνεται τόσο άνετα, ώστε να νιώθει την αγάπη όσο γίνεται περισσότερο.

Πώς καταφέρνουν, λοιπόν, τα Pampers Premium Care να χαρίζουν στο μωρό την ιδανική προστασία για την επιδερμίδα του; Χάρη στα ειδικά χαρακτηριστικά τους: Με το μοναδικό στρώμα απορρόφησης Premium Care που παρέχει μεταξένια απαλότητα, τα 3 απορροφητικά κανάλια, τον δείκτη υγρασίας, τα υλικά που αναπνέουν και το φιλικό σχήμα για την περιοχή του ομφαλού.

Σύμφωνα με τη Δρ. Τάλια Τσιβιτανίδου- Κάκουρου, παιδίατρο με εξειδίκευση στην παιδιατρική δερματολογία: «Τους πρώτους μήνες της ζωής, το άγγιγμα θεωρείται απαραίτητο για την ανάπτυξη του εγκεφάλου του μικρού σας. Αυτός είναι και ο λόγος που συνιστάται ό,τι τα περιβάλλει να είναι από μαλακό υλικό και εμείς να τα κάνουμε να αισθάνονται προστατευμένα μέσα από το δικό μας άγγιγμα και της πάνας.

Η πάνα επειδή έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα τους κάθε στιγμή , αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο με το οποίο μπορούμε να τους προσφέρουμε αυτή την αίσθηση της άνεσης και της ασφάλειας. Αυτός είναι και ο λόγος που συνιστούμε πάνες, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να έρχονται σε επαφή με το πολύ ευαίσθητο δέρμα του μωρού από τις πρώτες μέρες της ζωής του.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελούν οι πάνες Premium Care.»

Οι πάνες Pampers Premium Care είναι ειδικά σχεδιασμένες για τα μωρά από τις πρώτες μέρες της ζωής τους και προσαρμόζονται εύκολα στην ευαίσθητη επιδερμίδα του χάρη στο απαλό κάλυμμα το οποίο τις περιβάλλει.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες τα Pampers Premium Care παρέχουν στα μικρά, την ιδανική προστασία για την επιδερμίδα τους, έτσι ώστε να αισθάνονται μόνο την αγάπη των γονιών τους.

• Το μοναδικά απορροφητικό στρώμα, δημιουργήθηκε για να κρατήσει μακριά την υγρασία και τα κακάκια από την επιδερμίδα του μωρού. Τα Pampers Premium Care είναι οι μοναδικές πάνες που διαθέτουν ένα μοναδικό δικτυωτό ανώτερο κάλυμμα, που έχει μια ειδική κυψελωτή δομή με ανοίγματα (τρύπες) που επιτρέπουν την απορρόφηση από τα υγρά και τα κακάκια στον πυρήνα.

• Λόγω των 3 απορροφητικών καναλιών, που έχουν οι πάνες Pampers Premium Care, διατηρούν την επιδερμίδα του μωρού στεγνή, ενώ το απορροφητικό microperlelor συμβάλλει στην γρήγορη ενυδάτωση της επιδερμίδας.

• Υλικό που αναπνέει: Προκειμένου να επιτρέψει στην επιδερμίδα να αναπνεύσει, το πίσω μέρος της πάνας διαθέτει μικροπόρους οι οποίοι επιτρέπουν την εισαγωγή του καθαρού αέρα και προωθούν την αποβολή της υγρασίας διατηρώντας την επιδερμίδα του μωρού με μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης.

• Ο δείκτης υγρασίας που αλλάζει από κίτρινο σε μπλε όταν το μωρό έχει βρέξει την πάνα του, ενημερώνει για το πότε πρέπει να γίνει αλλαγή πάνας.

• Το φιλικό προς τον ομφαλό σχήμα, προστατεύει και εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή της πάνας γύρω από την περιοχή τις πρώτες μέρες της ζωής του νεογέννητου.

Η αφή είναι η γλώσσα που κατανοούν περισσότερο τα μωρά τις πρώτες στιγμές της ζωής τους και οι γονείς θα πρέπει να είναι δίπλα τους. Με την κατάλληλη προστασία της επιδερμίδας που προσφέρουν τα Pampers Premium Care, τα μωρά δεν αισθάνονται τίποτα περισσότερο παρά την αγάπη από το πρώτο κιόλας άγγιγμα. Τα Pampers συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας.