Looney Tunes Party @ Golden Hall

Looney Tunes Party @ Golden Hall

Το Golden Hall υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα μοναδικό Back To School Party με τους ήρωες της Warner Bros. Από 8 έως και 20 Σεπτεμβρίου, όλη η παρέα των Looney Tunes, ο Scooby Doo και ο Tom & Jerry, θα βρίσκονται στο Golden Hall για περιορισμένες εμφανίσεις και για να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους.

Ελάτε να τους συναντήσετε, να φωτογραφηθείτε μαζί τους και να μπείτε στον μαγικό τους κόσμο με δημιουργικές δράσεις, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις.

 

Στα τρία διαφορετικά θεαματικά stages , οι μικροί μας επισκέπτες θα μπορούν να παίξουν, να χορέψουν και να απασχοληθούν δημιουργικά παρέα με τους αγαπημένους τους ήρωες της Warner Bros.

luney-tunes-party-golden-hall

 

Κάθε Σάββατο από τις 12:00 έως τις 18:00 αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες τις εβδομάδας από τις 17:00 έως τις 20:00, οι αυθεντικές μασκότ θα βρίσκονται στο αγαπημένο μας Εμπορικό Κέντρο για ατελείωτο παιχνίδι και αποκλειστικές φωτογραφίες.

scooby-doo-golden-hall

Όμως οι εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους, δεν σταματούν εδώ! Το θεατρικό εργαστήρι της πολυαγαπημένης Κάρμεν Ρουγγέρη, οι θεατρικές παραστάσεις της ομάδας Μικρός Νότος, τα μαθήματα χειροτεχνίας και κατασκευών στο καλλιτεχνικό εργαστήρι Kids Arts & Crafts αλλά και οι κατασκευές με τα Lego Duplo γεμίζουν τις ώρες και χαρίζουν χαρούμενες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Και ο Σεπτέμβρης είναι αφιερωμένος στο Golden Hall 

Golden Hall.. First of all!!