Ο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» υποδέχεται ξανά τους Burger Project

Ο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» υποδέχεται ξανά τους Burger Project

...για «Μια συναυλία στον γαλαξία»! για οκτώ μόνο παραστάσεις.

Λίγο πριν το τέλος της «Περιοδείας στον Γαλαξία» και την επιστροφή τους στη Γη, οι Burger Project παρουσιάζουν για τους μικρούς τους φίλους οκτώ «γαλαξιακές» διαδραστικές συναυλίες στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Οι Κυριακές του Μαρτίου και του Απριλίου γεμίζουν με καινούργια τραγούδια από το πολυαναμενόμενο καινούργιο album των Burger Project, που πρόκειται να βγει τις επόμενες εβδομάδες, αλλά και γνωστές επιτυχίες από το «Μαμά θα κάνω Μπάντα», την επιτυχημένη μουσική performance που μετέφερε στα παιδιά τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας.

Αυτή τη φορά, τα παιδιά θα βιώσουν την πραγματική αίσθηση της συναυλίας, αφού δεν θα υπάρχουν καθήμενες θέσεις, παρά ελάχιστες για όσους γονείς το επιθυμούν.

Ο χορός, η μουσική ακρόαση και το τραγούδι θα κρατήσουν συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους, ενώ δεν θα λείψουν καινούρια διαδραστικά παιχνίδια μέσα από τα οποία τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση. Βάλτε βολικά παπούτσια λοιπόν, και τρέξτε να περάσετε καλά!

Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές του εμφανίσεις.

Ο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» τους καλωσορίζει και υπόσχεται, για μία ακόμα φορά, αξέχαστες συναυλιακές εμπειρίες που θα ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε: Κυριακή, 6/3, 13/3, 20/3, 27/3 & Κυριακή, 3/4, 10/4, 17/4, 24/4

Ώρα έναρξης: 12:00

Εισιτήρια: 10€ (για παιδιά), 8€ (για συνοδούς)

«ΘΕΑΤΡΟΝ»

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Πειραιώς 254, Ταύρος

Τηλ. 212 254 0300