Οδηγίες για επιτυχημένο και ανώδυνο θηλασμό

Οδηγίες για επιτυχημένο και ανώδυνο θηλασμό

Ασφαλώς όλοι γνωρίζουμε τα οφέλη του θηλασμού. Κάθε καινούργια μελέτη αποδεικνύει ότι ο θηλασμός προστατεύει την υγεία του μωρού ακόμη και στην ενήλικη ζωή του. Για μερικές μητέρες αυτή η διαδικασία αποδεικνύεται απλή και εύκολη ενώ άλλες αντιμετωπίζουν δυσκολίες τις πρώτες μέρες.

Σήμερα στην αγορά υπάρχουν πολλά καλά προϊόντα που βοηθούν κάθε μητέρα να επιτύχει έναν ανώδυνο θηλασμό. Στην κορυφή των προϊόντων αυτών βρίσκεται η εταιρία Dr. Brown’s, η οποία προσφέρει όλα όσα χρειάζεται η μητέρα για το θηλασμό, σε εξαιρετική ποιότητα.

silikoni-thilis-dr-brown

Οι δίσκοι σιλικόνης για το στήθος, προστατεύουν τις θηλές, έχοντας εργονομικό σχήμα που βοηθά το δίσκο να εφαρμόσει πολύ καλά στο μαστό, ακολουθώντας τις καμπύλες του. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στην περίπτωση της επίπεδης θηλής και βοηθούν το μωράκι να πιάσει καλά τη θηλή, έτσι η μητέρα είναι σίγουρη ότι τρέφεται σωστά.

Οι δίσκοι αυτοί κατασκευάζονται από ασφαλή σιλικόνη, αποστειρώνονται πριν από κάθε χρήση, δεν περιέχουν Bisphenol-A και μπορείτε να τις αγοράσετε σε συσκευασία δύο τεμαχίων.

strwma-gia-dr-brownΗ σωστή θέση της μητέρας και του βρέφους στη διάρκεια του θηλασμού έχει μεγάλη σημασία για το σωστό και ξεκούραστο θηλασμό. Αφού η μητέρα βρει την κατάλληλη και ξεκούραστη γι’ αυτήν θέση, πρέπει να τοποθετήσει σωστά το μωράκι της. Εδώ έρχεται σε βοήθεια το μαξιλάρι θηλασμού Dr. Brown’s

Κατασκευάζεται από 100% βαμβάκι, είναι αντιβακτηριδιακό, πλένεται στο πλυντήριο ή με στεγνό καθάρισμα, ακολουθεί αρκετά την ανάπτυξη του μωρού και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις διαφορετικές θέσεις του στο τάισμα. Έχει καμπύλες που θυμίζουν τη μητρική αγκαλιά, βοηθά την πέψη και περιορίζει την παλινδρόμηση της τροφής.

pad-gia-stithos-dr-brown

Τέλος τα επιθέματα στήθους Dr. Brown’s είναι απαραίτητα για κάθε μητέρα που θηλάζει. Υπάρχουν σε δύο τύπους, αυτά που μπορείτε να πλένετε και της μιας χρήσης. Τα πρώτα, έχουν επίστρωση που ανακουφίζει τις θηλές και συμβάλλει στην επούλωσή τους. Το σαν σταγόνα σχήμα τους επιτρέπει την πολύ καλή εφαρμογή τους και είναι αόρατα από τα ρούχα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και η συσκευασία τους είναι 4 τεμάχια. 

stithos-dr-brown-1

Τα επιθέματα μιας χρήσης Dr Brown's, κυκλοφορούν σε συσκευασία των 30 τεμαχίων. Είναι πολύ λεπτά, απαλά και απορροφητικά και εφαρμόζουν απολύτως σε κάθε μαστό. Έτσι προφυλάσσουν τη μητέρα από διαρροές και χαρίζουν άνεση και αυτοπεποίθηση. Είναι απολύτως ασφαλή για τη μητέρα και το μωράκι.

Ο μητρικός θηλασμός αποτελεί το μοναδικό φυσιολογικό και φυσικό τρόπο σίτισης των βρεφών. Το μητρικό γάλα αποτελεί την ιδανική τροφή για τα βρέφη με ευεργετικές προεκτάσεις στην οικογένεια, την κοινωνία, την οικονομία και ιδιαίτερα στην υγεία.

Ενημερωθείτε σωστά, χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα βοηθήματα Dr. Brown’s, και δώστε στο μωράκι σας ότι το πολυτιμότερο για την υγεία του.