Ολόσωμα μαγιό εγκυμοσύνης

Ολόσωμα μαγιό εγκυμοσύνης

Το καλοκαιράκι θα σας βρει με την κοιλίτσα σας φουσκωμένη αλλά είναι η μόνη φορά που αυτό δεν σας ενοχλεί! Γιατί έρχεται το μικρό σας μωράκι!

Βρήκαμε για εσάς μαγιό από γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα σε οικονομικές τιμές αλλά το κυριότερο, με υπέροχα σχέδια και καταπληκτική εφαρμογή.

Βέβαια, να σημειωθεί ότι δεν ειναι απαραίτητο να αγοράσετε μαγιό συγκεκριμένα για την εγκυμοσύνη. Αν δε σας αρέσουν τα μπικίνι μπορείτε να αγοράσετε ένα οποιοδήποτε μαγιό εμπορίου ή ακόμη να φορέσετε το περσινό σας.

Διαβάστε ακόμη: Δείτε θετικά τα κιλά της εγκυμοσύνης 

Ότι κι αν αποφασίσετε να φοράτε αντηλιακό, καπέλο και να μην εκτίθεστε στην ηλιακή ακτινοβολία. Φέτος θα είσαστε χαλαρές, πετσέτα ή ξαπλώστρα, ομπρέλα και δροσιστικοί χυμοί. 

Απολαύστε την κοιλίτσα σας Cool

Ολόσωμο μαγιό με έναν ώμο σε ροζ ή μαύρο χρώμα.

rozolosomoasos

rozolosomoasos111

Κίτρινο ολόσωμο με κλασσικό κόψιμο που στηρίζει το μεγαλύτερο στήθος ενώ παράλληλα το κολακεύει.

Διαβάστε ακόμη: Εγκυμοσύνη, ωραίες ιδέες για γεύμα και δείπνο! 

rozolosomoasos1

Μπορεί να σας τρομάζει το έντονο σχέδιο όμως όπως βλέπετε και στο μοντέλο δεν προσθέτει περιττά κιλά και σίγουρα δείχνει φρέστο και παιχνιδιάρικο.

rozolosomoasos2

Ένα στράπλες μαγιό για όσες δεν έχουν πολύ μεγάλο στήθος. Αγαπάμε το ριχτό ύφασμα που πραγματικά δίνει ένα παιχνιδιάρικο ύφος στην κοιλίτσα σας.

Έξτρα μπόνους τα λουλουδάκια.

rozolosomoasos23

Ακόμη ένα κλασσικό κόψιμο αλλά με πιο καθαρή γραμμή. Ιδανικό για όλες τις κοιλίτσες. Έκτρα μπόνους οι γλάροι που δεν φαίνονται πολύ καλά στη φωτογραφία αλλά "πετούν" σε όλο το ύφασμα.

Διαβάστε ακόμη:Σχεδιάστε μία απόδραση «πριν έρθει» το μωρό!

rozolosomoasos233

Όλα τα μαγιό κι ακόμη περισσότερα θα τα βρείτε στο asos.com