Γεια! Είμαι η Αγγελική Μπαμπαλούκα.

Ποια είμαι;
Είμαι επαγγελματίας στο χώρο του marketing και των ΜΜΕ αλλά πάνω από όλα πρωτοεμφανιζόμενη μητέρα του Ιάσονα, ενός υπέροχου μωρού που θα γεννηθεί το Νοέμβριο του 2015.

Έχω δουλέψει για πολλά χρόνια ως marketer σε μεγάλες εταιρείες αλλά για ακόμη περισσότερα χρόνια εργάστηκα στο εμπορικό τμήμα διάφορων μέσων μαζικής επικοινωνίας.
Αυτά μετά το πανεπιστήμιο γιατί πιο πριν.... "πέρασα" από δουλειές και δουλειές.
Από πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων μέχρι κοπτοραπτού. Και για το μεγαλείο του βιογραφικού μου, ήμουν μέχρι και σχεδιάστρια ρούχων!

Μέσα από όλη αυτή την επαγγελματική εμπειρία γνώρισα πολλούς ανθρώπους, έζησα εμπειρίες ανεκτίμητες και έμαθα μέσα από πολλές ιστορίες ότι το πιο σημαντικό απόκτημα, είναι να ξέρεις ότι Μπορείς!

Θέλω να πιστεύω ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του γονεϊκού μου ρόλου, θα συνεχίσω να δουλεύω επιτυχημένα, να περνάω χρόνο με τον Χρήστο, να ταξιδεύω και να γράφω στο blog μου.

Ο άντρας μου, ο Χρήστος κι εγώ έχουμε λίγο ‘μπερδευτεί’ στην ιδέα ότι θα γίνουμε γονείς. Νοιώθουμε ότι έχουμε μηδενική γνώση και συνεχώς ρωτάμε/ψάχνουμε τα πάντα. Ξεκινάμε χωρίς εγχειρίδιο…

Ο λόγος που αποφάσισα να γράφω σε αυτό το blog είναι για να μοιράζομαι ειλικρινή, αστεία και κυρίως αληθινά tips και ιστορίες από τη ζωή ενός αληθινού γονιού (ξέρετε από αυτούς που κάνουν λάθη και φοβούνται…).

Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω νέους γονείς, μοιραζόμενη μαζί τους όσα έχω μάθει μέχρι στιγμής, όσα μας πήγαν καλά, όσα όχι και τόσο καλά, καθώς και εμπειρίες που μας βοήθησαν να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση ως γονείς.

Εντάξει…κι εαν αυτό δεν πετύχει τότε απλά θα μπορείτε να διαβάζετε τις αγωνίες μας χωρίς να νιώθετε ότι είστε οι μόνοι σε αυτό τον υπέροχο «ρόλο».

Δεν σκοπεύω να σας μιλήσω για τα τέλεια πάρτι (αν και σίγουρα όταν θα έρθει η ώρα θα σας ρωτήσω πώς να τα οργανώσω στην εντέλεια), τα παιδικά σνακ (αν και ανησυχώ για την αληθινά σωστή διατροφή) και πως να φτιάχνετε μόνοι σας διακοσμητικά για το παιδικό δωμάτιο (αν και ο άντρας μου έβαλε τα δυνατά του για να βάψουμε το δωμάτιο του Ιάσωνα μας με ζωγραφιές όλο ελπίδα),(επίσης, for deco tips pinterest rules!).

Δεν έχω κατά νου να κάνω κήρυγμα για το αν πρέπει να θηλάσετε ή όχι, να γεννήσετε με φυσικό τρόπο ή καισαρική, στο σπίτι ή στο μαιευτήριο.

Θέλω μονάχα να πιστεύω μαζί θα μάθουμε! Θα είμαστε οι ΄κατά φαντασίαν’ φίλοι που θα μοιραζόμαστε ιδέες, επιτυχίες, αποτυχίες, δάκρυα, χαρές και αστείες ιστορίες που θα μας χαλαρώνουν από την ασφυκτική, καμιά φορά, καθημερινότητα.

Σας φιλώ,
Αγγελική… mamaloo!

Όνομα Συγγραφέα:
Γεια! Είμαι η Αγγελική Μπαμπαλούκα, Έχω δουλέψει για πολλά χρόνια ως marketer σε μεγάλες εταιρείες αλλά ακόμη περισσότερα χρόνια στο εμπορικό τμήμα διάφορων μέσων μαζικής επικοινωνίας. Ως...