«Το παιχνίδι είναι η αρχή!»

fotoPaixnidagogeioΤο παιχνίδι είναι η αρχή!

Το Παιχνιδαγωγείο αποτελεί μία νέα πρόταση στο χώρο των παιδαγωγικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με εργαστήρια δημιουργικού παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους παντού!
Βασίζεται σε μία παιδαγωγική προσέγγιση που στηρίζεται στο παιχνίδι, μέσα από τo οποίo παιδιά και ενήλικες ανακαλύπτουν τις δυνατότητές τους και τις εξελίσσουν επικοινωνώντας με διαφορετικούς τρόπους, δίνοντας έτσι μια νέα διάσταση στον συνδυασμό εκπαιδευτικής δραστηριότητας και διασκέδασης.
 Η αναγκαιότητα του να παίζεις, για μικρούς και για μεγάλους, είναι για το Παιχνιδαγωγείο  μια δεδομένη φυσική ανάγκη.
Έτσι, παίζουν: στο Playgroup, στα Ανεμοσβουράκια, στα Εργαστήρια για παιδιά, στις Παιχνιδογιορτές, στα Εργαστήρια για ενήλικες, στη φύση και στην πόλη, σε εταιρικές και μεγάλες ανοικτές εκδηλώσεις

Πρόγραμμα:

Το Playgroup, που είναι το πρωινό καθημερινό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 20 μηνών μέχρι 4 χρονών, ξεκίνησε από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.
Τα «Ανεμοσβουράκια»  από την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου περιμένουν γονείς και παιδιά από 6 μηνών μέχρι 3 χρονών να διασκεδάσουν και να μάθουν παίζοντας μέσα από την εναλλαγή και την ανακάλυψη.
Τα νέα εργαστήρια για τα μεγαλύτερα παιδιά από 3-6 χρονών που ξεκινούν την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012. Μαζί, θα ανακαλύψουμε τα όριά μας μέσα από ομαδικά παιχνίδια, θα παίξουμε με τη φύση στο μαγικό κήπο, θα πειραματιστούμε με τις γεύσεις και τις μυρωδιές και θα ζωντανέψουμε τη φαντασία μας με χορό, χρώματα και μουσικές.
Διάλεξε τι σου ταιριάζει και έλα να διασκεδάσουμε παίζοντας εδώ, που «το παιχνίδι είναι η αρχή».
 
eisodosΣτο site του Παιχνιδαγωγείου υπάρχουν οι  πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια που αφορούν παιδιά από 8μηνών μέχρι 11χρονών και ενήλικες.
www.paixnidagogeio.gr

Παιχνιδαγωγείο: 25ης Μαρτίου 61, 15451, Ν. Ψυχικό, τηλ: 2106724288
info@paixnidagogeio.gr