Πάμε Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου 2013

Πάμε Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου 2013

Ξαφνικά οι δρόμοι της Αθήνας μας γέμισαν με αυτοκίνητα, πάνε πια οι ελεύθερες θέσεις στάθμευσης στις γειτονιές της. Και οι βιτρίνες των καταστημάτων έβγαλαν τα μαγιό και γέμισαν με σχολικές τσάντες, τετράδια, βιβλία και μολύβια.

Καλό μας μήνα! Ήρθε το φθινόπωρο! Όμως, όπως λέει ένας καλός μας φίλος τώρα πρέπει να λέμε: «καλή συνέχεια του καλοκαιριού»! Και γιατί όχι. Στην Ελλάδα ζούμε, είναι δυνατόν να κλειστούμε στα σπίτια μας από τώρα; Όχι βέβαια. Τα παιδιά μας από το χέρι και πάμε να περάσουμε ένα όμορφο, γλυκό Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη! Δείτε λοιπόν ποιές δραστηριότητες για παιδιά αλλα και για τη μαμά σας προτείνουμε...

Πάμε Παντού

Στον Άγιο Δημήτριο, στο AthensMetroMall, συγκεντρώνουμε σχολικά είδη, ότι μπορεί ο καθένας μας  , για τις οικογένειες και τα παιδάκια που έχουν ανάγκη.

Μετά, όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν τρελά στο χώρο των Happy Family Weekends, με διαδραστικές ασχολίες, χειροτεχνίες, κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι και facepainting! Μην λείψει κανείς!

Στο δικό μας Πάρκο, στην γραφική πλατεία του μικρού χωριού μας περιμένει η «Μάκινα»,  η χειροκίνητη μηχανή διαλογής της σταφίδας, να μας πει όλα τα μυστικά της! Αφού μαζέψουμε τις σταφίδες, θα πλάσουμε, θα ψήσουμε και θα φάμε πεντανόστημα τραγανά σταφιδόψωμα.

Στην Ανοιχτή Ομπρέλα, όλοι οι μικροί μας φίλοι έχουν τη δυνατότητα να περνούν όμορφα και δημιουργικά την ημέρα τους με  κατασκευές, χορό, θέατρο, μουσική, ζωγραφική, αφηγήσεις παραμυθιών και βέβαια πάρα πολύ παιχνίδι!

Είναι πάντα όμορφο να περνούν οι γονείς δημιουργικό και συγχρόνως διασκεδαστικό χρόνο με τα παιδιά τους, όποια και αν είναι η ηλικία τους. Στον Ευπάλινο  οι γονείς θα βρουν αυτή την ευκαιρία. Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού και τις ελεύθερες ώρες τους.  

Για τους πιο μεγάλους φίλους μας, το «Σχολείο Παιχνιδιού»  διοργανώνει σεμινάρια γνωριμίας θεατρικού παιχνιδιού. Που απευθύνονται σε όλους αυτούς που αναζητούν κώδικες επικοινωνίας και ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση και μάθηση.

Πάμε σινεμά

Η οικογένεια Κρουντς, αναζητά ένα καινούργιο σπιτικό, γιατί η σπηλιά της καταστράφηκε. Πρέπει οπωσδήποτε να τους βοηθήσουμε  να βρουν το καινούργιο σπίτι τους γιατί έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές περιπέτειες και κινδύνους!

Ο Ντάστι ένα μικρούλι μονοκινητήριο αεροπλάνο, αποφασίζει να λάβει μέρος στην πιο δύσκολη δοκιμασία της ζωής του. Ας το βοηθήσουμε. Δέστε τις ζώνες σας και πάμε να επισκεφτούμε την Αμερική, την Γερμανία το Μεξικό και την Ινδία! Θα περάσουμε υπέροχα.

Τα θρυλικά και τόσο αγαπημένα μας μπλε πλασματάκια επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη  και θα μας ταξιδέψουν έως το Παρίσι για να βοηθήσουμε τον Παπαστρούμφ να βρει την ωραία Στρουμφίτα. Μάλλον ο Δρακουμέλ έβαλε το χεράκι του!

 Πάμε θέατρο

Ο αγαπημένος μας Καραγκιόζης πάντα πρόθυμος να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειές του, μας προσκαλεί να «ζήσουμε» μαζί τον θρίαμβο του  και μετά να γιορτάσουμε   τους αρραβώνες του! Μας περιμένουν τρελά γλέντια!

Πάμε Θεσσαλονίκη

Θα θέλατε να δείτε για πρώτη φορά το Λευκό Πύργο φτιαγμένο αποκλειστικά από τουβλάκια Lego! Στο MediterraneanCosmos, πάνω από 2.000.000 τουβλάκια περιμένουν μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και δημιουργίας!

Έτσι, όμορφα και γλυκά, με παιχνίδια, σινεμά και εκδηλώσεις ας περάσουμε άλλο ένα Σαββατοκύριακο, με λιγότερες υποχρεώσεις ακόμη επειδή τα μαθήματα δεν έχουν αρχίσει. Όμως όσο ο καιρός είναι ζεστός και μια βουτιά μόνο κακό δεν θα μας κάνει!

Καλό Σαββατοκύριακο!