Πέθανε σε ηλικία 32 ετών ο Tom Attwater

Πέθανε σε ηλικία 32 ετών ο Tom Attwater

O Tom έπασχε από καρκίνο αλλά κατάφερε να συγκεντρώσει 500.000 λίρες Αγγλίας για τη θεραπεία της κορούλας του Kelli που έπασχε και η ίδια από καρκίνο.

Η Kelli ήταν τριών χρόνων όταν αγωνίστηκε για πρώτη φορά εναντίον της επάρατης νόσου (νευροβλάστωμα). Έπειτα από μια σκληρή μάχη είναι πλέον καλά, όμως σε περίπτωση υποτροπής θα πρέπει να πάει στην Αμερική για τη θεραπεία της η οποία έχει δυσβάσταχτο κόστος.

Ο θετός πατέρας της μικρής διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου σε τελικό στάδιο. Αγνωόντας πλήρως την κατάσταση του η οποία καθημερινά γινόταν όλο και πιο δύσκολη και παρά τις συμβουλές των φίλων και συγγενών να απολαύσει ήρεμος τις τελευταίες στιγμές υποσχέθηκε στον εαυτό του να καταφέρει να εξασφαλίσει για εκείνη μία καλύτερη πιθανότητα επιβίωσης.

Ο Tom και η Joely απέκτησαν άλλο ένα παιδάκι ένα αγόρι.
Η Joely δηλώνει ότι ο Tom τις έδωσε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. «Ήξερα ότι μια μέρα θα τον χάσω αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο σύντομα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς τον καλύτερο φίλο μου».

Αν και ο Tom ήταν ο πατριός της Kelli, ήταν πολύ αγαπημένοι και όταν η μητέρα της εξήγησε ότι ο μπαμπάς θα πάει σε λίγο στον ουρανό ήταν από τις χειρότερες στιγμές της ζωής της.
Ο Tom ήταν ο ήρωάς μου λέει η Joely, ο αγώνας του για να βοηθήσει την Kelli ήταν εντυπωσιακός, κατέπληξε όλους όσοι τον γνώριζαν.

Παρά την υπερβολική κούραση και τις καθημερινές επιληπτικές κρίσεις σηκωνόταν από το κρεβάτι κάθε μέρα για να βοηθήσει στη συγκέντρωση των χρημάτων.
Ήξερε ότι αυτός δεν θα ζούσε πολύ, αλλά ήθελε να είναι σίγουρος ότι η Kelli θα είχε μία πολύ καλύτερη ευκαιρία ζωής.

Έλεγε πάντα στην Kelli να μην εγκαταλείψει ποτέ τον αγώνα της, αλλά δυστυχώς αυτή ήταν μία μάχη που ο ίδιος δεν θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει. Πέθανε στο σπίτι του έχοντας όλη την οικογένεια δίπλα του.

Η σύζυγός του έχει πλέον δημιουργήσει ένα σύλλογο στο όνομα του Tom, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα του καρκίνου του εγκεφάλου.

11986376 10153622912986489 9040447933656825268 n

Tom-Attwater-with-Kelli