Ποδήλατα για αγόρια: τα πιο ωραία στην αγορά

Ποδήλατα για αγόρια: τα πιο ωραία στην αγορά

Τα αγόρια μας… από την ημέρα που μαθαίνουν ποδήλατο όλη μέρα τα βρίσκεις στις γειτονιές και τα πάρκα να «κάνουν πετάλι». Αδιαμφισβήτητα το ποδήλατο για όλους μας είναι συνώνυμο της παιδικής μας ηλικίας και αναμνήσεων που σε κάνουν να ταξιδεύεις.

Κάπως έτσι και έπειτα από το πρώτο άρθρο μας «ποδήλατα για κορίτσια» που προέκυψε από αίτημα αναγνώστη μας, είπαμε πως ήρθε η ώρα να βρούμε ποδήλατα και για τα μπομπίρια μας.

Tο cool ποδήλατο

Το hipster ποδήλατο

Το ποδήλατο για όσα παιδιά θέλουν … μηχανή

Και με βοηθητικές ρόδες και κατακόκκινο

Το ποδήλατο ισορροπίας

Το τέλειο ποδηλατάκια για τα μικρά μπομπιράκια μας

Δεν ξεχνάμε τις χρήσιμες συμβουλές:

-Επιλέγουμε μια περιοχή όπου το παιδί μπορεί να μάθει να κάνει ποδήλατο με ασφάλεια (Το μέρος αυτό μπορεί να είναι ένα ιδιωτικό δρομάκι, ένα δρομάκι στο πάρκο, ή ένα άδειο πάρκινγκ. Επίσης καλή ιδέα είναι ένα άδειο γήπεδο του τένις ή του μπάσκετ)

-Δεν πιέζουμε το παιδί

-Δεν ξεχνάμε το κράνος

Η προστασία του παιδιού αποτελεί το Α και το Ω. Πέρα από τον απαραίτητο εξοπλισμό (κράνος, γάντια) είναι σημαντικό να προνοούμε, ασφαλίζοντας μεταξύ των άλλων το ποδήλατο μας, ώστε να αποφύγουμε κάθε πιθανή κακοτοπιά. Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική δημιούργησε δύο νέα προγράμματα ασφάλισης ποδηλάτου τα MINETTA Bike1&2, τα οποία διατίθενται για άτομα ηλικίας από 5 έως 70 ετών, στοχεύοντας στην πληρέστερη κάλυψη του ποδηλάτη, αλλά και του ποδηλάτου, καλύπτοντας από την αστική ευθύνη, μέχρι και ολική κλοπή του ποδηλάτου. Κλείνοντας να σας πούμε την αγαπημένη μας στιγμή. Είναι εκείνη που οι ίδιοι οι μπαμπάδες βγάζουν μόνοι τους τις βοηθητικές διαπιστώνοντας πως ήρθε η στιγμή για το παιδί τους να κάνει το πρώτο μεγάλο του βήμα προς την ανεξαρτησία!