Προσκόλληση του πλακούντα στο μυομήτριο

Προσκόλληση του πλακούντα στο μυομήτριο

Placenta Accreta (Προσκόλληση του πλακούντα στο μυομήτριο). Διάγνωση, κίνδυνοι και ανάρρωση.

Η Dr.Daniela Carusi Διευθύντρια της Χειρουργικής Μαιευτικής στο τμήμα της εμβρυομητρικής ιατρικής, μιλά για τη διάγνωση, τους κινδύνους και την ανάρρωση των γυναικών που αναπτύσσουν πλακούντα accreta κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Είναι μία σοβαρή επιπλοκή της εγκυμοσύνης που συμβαίνει όταν ο πλακούντας ο οποίος θρέφει και υποστηρίζει την ανάπτυξη του εμβρύου, προσκολλάται πολύ βαθιά στα τοιχώματα της μήτρας, δημιουργώντας έτσι επιπλοκές κατά τον τοκετό.

Διαβάστε ακόμη: Οι δέκα καλύτερες τροφές στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Οι ειδικοί επιστήμονες της εμβρυομητρικής ιατρικής παρέχουν εξειδικευμένη φροντίδα στις μητέρες που αντιμετωπίζουν αυτή την επιπλοκή.

Κάθε οικογένεια προσβλέπει σε μία υγιή εγκυμοσύνη και για τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών η εγκυμοσύνη ακολουθεί μία ομαλή πορεία.

Όμως για μερικές γυναίκες μια εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου μπορεί να παρουσιάσει απρόσμενες δυσκολίες στην πορεία.

Στην περίπτωση αυτή, η γυναίκα έχει περισσότερες πιθανότητες επιπλοκών λόγω των συνθηκών που προκύπτουν στην εγκυμοσύνη της, όπως προυπάρχουσα ιατρική κατάσταση ή κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες.

Το Κέντρο Εμβρυομητρικής ιατρικής και Προγεννητικής Γενετικής στο Brigham,παρέχει ολοκληρωμένη αξιολόγηση και θεραπεία για τα βρέφη πριν τη γέννηση.

Η μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών είναι μία από τις πιο προηγμένες εγκαταστάσεις στο είδος της.
To Brigham and Women’s Hospital είναι το καλύτερο στον κόσμο για να βοηθά τις γυναίκες να ζουν περισσότερο και υγιέστερα.

Διαβάστε ακόμη: Τα βασικά της σίτισης του μωρού από μπουκάλι

Είναι ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της Αμερικής.

Πηγή:pregnancyvideo.net