Τι ρούχα να φορέσετε το Φθινόπωρο

Τι ρούχα να φορέσετε το Φθινόπωρο

Φθινοπωρινό ντύσιμο. Θα είμαι ειλικρινής. Το φθινόπωρο με εκνευρίζε (στυλιστικά) απεριόριστα γιατί αισθανόμουν πως δεν ξέρω τι να φορέσω. Φέτος λοιπόν, έκατσα ψύχραιμη να σκεφτώ γιατί εκνευρίζομαι τόσο και η απάντηση που έδωσα στον εαυτό μου ήταν πως “τόσα χρόνια είχα άδικο”.

Από Καλοκαίρι Φθινόπωρο και από Φθινόπωρο Χειμώνα

Είναι λοιπόν εκείνη η περίοδος που αναρωτιέσαι: τι να φορέσω κάθε μέρα. Μία κάνει κρύο για να βγεις με κοντομάνικο αλλά κάνει ζέστη για να βάλεις πανωφόρι. Είναι εκείνη η περιοδος που θυμώνεις γιατί λες “πώς θα βάλω φούστα αφού δε μπορώ να βάλω καλσόν”; “Τι παπούτσι να φορέσω που δεν μου “πάει” το σανδάλι αλλά δεν μου “πάει” και η μπότα”; Λοιπόν αγαπημένη μου μπερδεμένη ψυχή… τα πράγματα είναι απλά.

Η περίοδος αυτή είναι η περίοδος “ίνσταγκραμ”. Τι εννοώ; Βρε παιδί μου πώς τις βλέπεις όλες φωτογραφημένες με φούτερ και σορτς ή με λευκό παντελόνι και κασμιρένιο πουλόβερ; Και αναρωτιέσαι, τώρα τι εποχή βγαίνει έτσι έξω; δεν κρυώνει; -όχι αγαπημένη μου μπερδεμένη ψυχή, δεν κρυώνει.

Το Φθινόπωρο λοιπόν είναι η περίοδος που ό,τι κι αν φορέσετε έχει νόημα. Τολμήστε να κάνετε ό,τι σας έρθει στο κεφάλι (υπερβάλλω Θεέ μου! και το βλέπω το σοκ να έρχεται Σάββατο πρωί στο γκόλντεν).

Εντάξει μη φορέσετε ακριβώς ό,τι σας έρθει κατά νου. Αν θέλετε ακολουθήστε ορισμένες από τις παρακάτω συμβουλές ως βάση πάνω στην οποία μπορείτε να κάνετε τα δικά σας μαγικά, σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο.

Φθινοπωρινό ντύσιμο συμβουλή πρώτη: 

πατήστε εδώ.