Τρελά Γατομπερδέματα

Τρελά Γατομπερδέματα

"Τρελά Γατομπερδέματα", ένα παραμύθι γεμάτο γνώσεις!

Τι θα συμβεί όταν μία αλλόκοτη παρέα αποφασίσει να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο αναζητώντας ένα χαμένο θησαυρό; Θα τα καταφέρουν τελικά να τον βρουν ή θα χαθούν στη μετάφραση και... στο χρόνο; Τραγελαφικά, απρόοπτα και παράδοξα τους περιμένουν. Ένα βιβλίο για μικρούς και μεγάλους που υπόσχεται γέλιο, συγκινήσεις, περιπέτειες και... γνώσεις.

Αυτά είναι τα 'Τρελά Γατομπερδέματα", το βιβλίο του Μιχάλη Νικολάου που παρουσιάστηκε το Δεκέμβριο στο φεστιβάλ «Όψεις του Φανταστικού» στην Αθήνα, ένα φεστιβάλ για την λογοτεχνία του φανταστικού.

Πρωταγωνιστής ένας γάτος ή αλλιώς... Γατρούλης και μαζί του η πάπια Σαπφώ, ο λαγός Αρχιμήδης και η κουκουβάγια Αθηνά, σε ένα ταξίδι στην Αρχαία Ελλάδα που προσφέρει στα παιδιά άφθονο γέλιο, αλλά και πολύτιμες γνώσεις.

Το παιδικό μυθιστόρημα του Μιχάλη Νικολάου "Τρελά Γατομπερδέματα", των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές, κυκλοφορεί από τα βιβλιοπωλεία "Πρωτοπορία" στην Ελλάδα (σ.σ.: λειτουργεί και ηλεκτρονικά).

Αν θέλετε τα παιδιά σας να μαθαίνουν διασκεδάζοντας... αυτό είναι το παραμύθι που ψάχνετε. Αναζητείστε το και... θα μας θυμηθείτε!