Τρίχρονη ζήτησε μπύρα από αστυνομικούς

Τρίχρονη ζήτησε μπύρα από αστυνομικούς

Μητέρα φυλακίστηκε, γιατί η τρίχρονη κορούλα της είπε στους αστυνομικούς «χρειάζομαι μία μπύρα».

Οι αστυνομικοί, στο Τέξας, δήλωσαν ότι είδαν σημάδια εγκατάλειψης παντού, οι κατσαρίδες σκαρφάλωναν στους τοίχους, μουχλιασμένα πιάτα και ένα βρώμικο διαμέρισμα.

Αλλά το πιο ξεκάθαρο σημάδι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ήταν, όταν η μικρή Shauna Bennett, τριών ετών, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι «χρειάζεται μία μπύρα.»

Η μητέρα της Bennett 42 ετών, κατηγορείται για εγκατάλειψη και έκθεση του παιδιού της σε κίνδυνο, όταν η αστυνομία βρήκε το κοριτσάκι να περιφέρεται στο συγκρότημα των διαμερισμάτων ξυπόλητο, βρώμικο και με σημάδια σε όλο το κορμάκι της από δαγκώματα εντόμων. Η Bennett είναι στη φυλακή, με $15.000 εγγύηση για την αποφυλάκισή της.
«Το περιστατικό αυτό είναι καθαρά αμέλεια από την πλευρά της μητέρας» δηλώνει ο Ray Mendoza, αστυνομικός στο Lubbock.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, όταν οι αξιωματικοί έφεραν το παιδί πίσω στο διαμέρισμα βρήκαν την πόρτα μισάνοιχτη.
Φώναξαν την Bennett πολλές φορές χωρίς όμως να έχουν κάποια απάντηση και τελικά μπήκαν στο διαμέρισμα όπου βρήκαν την μητέρα να κοιμάται.

Το πιο σημαντικό ήταν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε το παιδάκι και το γεγονός ότι η μητέρα του αγνοούσε εντελώς που ήταν το παιδί της, την ώρα εκείνη.

Ο γείτονας Keith Graves ο οποίος μερικές φορές πρόσεχε την μικρή είπε ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

«Η μικρή είναι πολύ άτακτη και πολύ δυναμική ξέρει πώς να βγει από το διαμέρισμα, έτσι και έκανε και στη συνέχεια έκανε ότι κάνουν τα παιδιά των τριών ετών, έπαιζε» δηλώνει ο Graves.
Και συνεχίζει «ένα παιδάκι πάει να παίξει έξω χωρίς να φοράει τα παπούτσια του, και δεν είναι καθαρό είναι απόλυτα φυσιολογικό».

Αλλά ο ιδιοκτήτης των διαμερισμάτων, είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπει τη μικρή μόνη της στους διαδρόμους.
Είπε επίσης ότι δέχτηκε παράπονα για θόρυβο από το διαμέρισμα της Bennett και ότι τις έκανε παρατήρηση για την κατάσταση του διαμερίσματος.

«Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο καθαρό και τακτοποιημένο» λέει ο Graves, «αλλά η Shauna προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, κάτω από τις συνθήκες στις οποίες ζει».

Πηγή Fox News