Αστρολογία

astrologiaΤι λένε τα άστρα για τα παιδιά σας; Μια ενδιαφέρουσα και αστεία κατηγορία. Το μέλλον και η προσωπικότητα του ανθρώπου είναι δύσκολο να τα προβλέψουμε και να τα ορίσουμε. Η αστρολογία για παιδιά είναι ένας οδηγός για όσους πιστεύουν ή είναι περίεργοι. Καλή διασκέδαση.

.

Παιδιά και διακοπές: Τι διακοπές προτιμάει το μικρό σας ζουζούνι;

Παιδιά και διακοπές: Τι διακοπές προτιμάει το μικρό σας ζουζούνι;

Πως προτιμάει να περνάει τις διακοπές του το παιδάκι σας; 

Διαβάστε Περισσότερα

Junior αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου

Junior αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου

Καλό μήναααα!!!!! Ο Ιούνιος μας χαιρετά επιτέλους και ο Ιούλιος είναι παρών και πολλά υποσχόμενος… Μαζί με τον Ιούνιο μας χαιρετάνε σιγά σιγά και οι δύσκολοι πλανητικοί σχηματισμοί των προηγούμενων μηνών, αν και κάποιοι από μας εξακολουθούν για λίγο ακόμα να ταλαιπωρούνται στον απόηχο όλου αυτού του συμπλέγματος.

Διαβάστε Περισσότερα

Junior αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου

Junior αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου

Καλό Μήνα!!!! Καλό καλοκαίρι!!!!!! Και καλά μπάνια!!!!! Οι προηγούμενες δύσκολες πλανητικές επιρροές (σύγκρουση Ουρανού-Άρη-Δία-Πλούτωνα) δεν έχουν περάσει πλήρως. Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και γυρνάει ανάδρομος στις 7 του μήνα και για όλη τη διάρκεια του μήνα. Από όλα τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι ο Ιούνιος θα βγάλει, κυρίως σε λεκτικό επίπεδο, όλη αυτή την πίεση που νιώθαμε το προηγούμενο διάστημα. Γι’ αυτό, πολύ προσοχή στο τί μεταφέρουμε και πώς το μεταφέρουμε στα μικρά μας αγγελούδια, ενώ τα ακούμε με πολύ προσοχή και υπομονή, αγκαλιάζοντας τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες τους. Γενικά πολύ προσοχή κατά την Πανσέληνο στις 13 Ιουνίου, η οποία εντείνει κι άλλο τη φόρτιση. Για να δούμε junior προβλέψεις Ιουνίου για να είμαστε μικροί μεγάλοι σε ετοιμότητα…

Διαβάστε Περισσότερα

Junior αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου

Για να δούμε τί έχει να μας πει η Αστρολογία για το Μάιο, ο οποίος σαφώς είναι πιο εύκολος και πιο ανάλαφρος μήνας από τον Απρίλιο. Να θυμόμαστε όμως, ότι οι δύσκολες επιρροές του Απριλίου δεν έχουν περάσει εντελώς… Η καθημερινότητα βελτιώνεται αισθητά καθώς αρχίζουν, σιγά σιγά αλλά σταθερά, να σχηματίζονται διάφορες ευνοϊκές πλανητικές όψεις, η όλη κατάσταση αρχίζει να εξομαλύνεται από τις 5 Μαΐου, με το τοπίο ξεκαθαρίζει πλήρως μετά τις 20 Μαΐου.

Διαβάστε Περισσότερα

Junior αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου

Μιας και ο Απρίλιος είναι περίεργος μήνας από πολλές απόψεις, επιλέξαμε αυτή τη χρονική στιγμή για να εγκαινιάσουμε την καινούρια μας στήλη: Junior Μηνιαίες Προβλέψεις. Κάθε αρχή λοιπόν του μήνα θα εξηγούμε πώς οι πλανήτες επηρεάζουν τα μικρά μας και τί ανάγκες έχουν αυτό το διάστημα, με σκοπό να σας δώσουμε συμβουλές και tips για να είστε βοηθητικοί και υποστηρικτικοί δίπλα τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Πες μου το ζώδιό σου, να σου πω... τί γονιός είσαι!

Διαβάστε τι γονιός είστε ή πρόκειται να γίνετε, ανάλογα με το ζώδιό σας! Ποιο ζώδιο γίνεται ο γονιός κολλητός;, Ποιος ζώδιο είναι ο πιο υπερπροσταυτικός γονιός; Ο πιο απαιτητικός; Σε ποια κατηγορία ανήκετε;

Διαβάστε Περισσότερα

Ζώδια και ευεξία

Junior ζώδια και ευεξία

Σε κάθε ζώδιο αντιστοιχεί ένα σημείο του σώματος. Με αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε, γρήγορα και συνοπτικά, να σας δώσουμε μια γενική εικόνα για το πώς μπορεί να επηρεάζεται η υγεία του μικρού σας, βάσει του ζωδίου του. Αναφέρουμε επίσης, δυο-τρεις χρήσιμες συμβουλές, που αν του μάθετε από νωρίς, θα του είναι χρήσιμες για όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζώδια και παιδικά δώρα

Οι γιορτές έφτασαν και όλοι ψάχνουμε να βρούμε δώρα για τους αγαπημένους μας. Προτεραιότητα βέβαια έχουν οι μικροί μας μπόμπιρες και οι μικρές μας πριγκίπισσες που λαχταράνε να δουν και να ανοίξουν τα δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

άστρα για παιδιά 2013

Τι λένε τα άστρα για τα παιδιά σας και την καινούρια σχολική χρονιά!

Καθώς μπαίνει το φθινόπωρο, όλοι οι γονείς μοιράζονται την ίδια αγωνία: πώς θα είναι η καινούρια σχολική χρονιά για τα παιδιά τους, πώς να τα βοηθήσουν ώστε να αποδώσουν καλύτερα και ταυτόχρονα, να είναι όσο το δυνατόν πιο ήρεμα και ευχαριστημένα.

Ετοίμασα λοιπόν αυτό εδώ το άρθρο, προσπαθώντας βάσει ζωδίου και των γενικών χαρακτηριστικών του κάθε ενός, να βοηθήσω τους γονείς να κατανοήσουν τα μικρά τους, πώς λειτουργούν και τί ανάγκες έχουν, καθώς και να δώσω πολύτιμες συμβουλές για τη φετινή σχολική χρονιά.

Διαβάστε Περισσότερα

Αστρολογία για παιδιά

παιδί αστρολογία για παιδιάΠιστεύουμε ή όχι στα άστρα, θεωρούμε ανοησίες το ωροσκόπιο, όμως ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά, μονολογούμε πως είναι δυνατόν τα άστρα να επηρεάζουν την ζωή μας. Σκέψεις και αμφιβολίες από τα πολύ - πολύ παλιά χρόνια! Όμως κανένας γονιός δεν μπορεί να κρύψει ένα χαμόγελο ευχαρίστησης αν το ωροσκόπιο του μωρού του είναι αισιόδοξο και την κρυφή ανησυχία του αν κάποια πρόβλεψη είναι κάπως στενόχωρη!
Όμως μην ανησυχείτε. Όλα θα πάνε καλά. Εμείς ας δούμε κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν κυρίως τον χαρακτήρα  του παιδιού. Άλλωστε, ευτυχώς είμαστε πλασμένοι ώστε κανείς να μην μπορεί να προβλέψει το μέλλον!

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα...