«12 παραμύθια και ο τρύπιος κουβάς»: θεατρική παράσταση από την Κάρμεν Ρουγγέρη

«12 παραμύθια και ο τρύπιος κουβάς»: θεατρική παράσταση από την Κάρμεν Ρουγγέρη

Θεατρική Παράσταση από την Κάρμεν Ρουγγέρη για την ενίσχυση της Ελληνικής Εταιρείας Οζώδους Σκληρύνσεως.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Οζώδη Σκλήρυνση, η Novartis Oncology, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Οζώδους Σκληρύνσεως και την Κάρμεν Ρουγγέρη, δημιουργούν τη θεατρική παράσταση για παιδιά, με τίτλο «12 παραμύθια και ο τρύπιος κουβάς».

 

Η Οζώδης Σκλήρυνση είναι μια σπάνια γενετική διαταραχή που ενδέχεται να προκαλέσει το σχηματισμό καλοηθών όγκων σε ζωτικά όργανα και μπορεί να προσβάλλει διάφορα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, των νεφρών, της καρδιάς, των πνευμόνων, των ματιών και του δέρματος. Σήμερα, περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι παγκοσμίως πάσχουν από Οζώδη Σκλήρυνση, ενώ η νόσος εμφανίζεται σε 1 στα 6.000 νεογέννητα.

Η διαφορετικότητα των ατόμων με Οζώδη Σκλήρυνση αποτέλεσε αφορμή και έμπνευση για την Κάρμεν Ρουγγέρη, για τη δημιουργία της θεατρικής παράστασης «12 παραμύθια και ο τρύπιος κουβάς», με στόχο την προβολή του μηνύματος της ανοχής στη διαφορετικότητα και την ευαισθητοποίηση του κοινού, σχετικά με τη σπάνια αυτή νόσο. Μια υπέροχη ιστορία, που γίνεται θέατρο από την Κάρμεν Ρουγγέρη και την ομάδα της και θα παρουσιαστεί για μία και μοναδική παράσταση στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, το Σάββατο 31 Μαΐου και ώρα 12.00. Τα εισιτήρια διατίθενται στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ και το σύνολο των εσόδων από την παράσταση θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Εταιρείας Οζώδους Σκληρύνσεως.

«Είναι η ιστορία ενός νεαρού συγγραφέα που προσπαθεί να γράψει ένα θεατρικό έργο για παιδιά για να πάρει μέρος σε ένα διαγωνισμό. Όμως, δεν τα καταφέρνει. Γράφει, σκίζει, ώσπου, στο τέλος, γέρνει και αποκοιμιέται. Μια νύχτα, εκεί που τον πήρε ο ύπνος, τον επισκέφτηκε η καλή του νεράιδα και μαζί ξεκίνησαν να γνωρίσουν τη Κοκκινοσκουφίτσα, το Σκρουτζ, τη Σταχτοπούτα, τον Δον Κιχώτη, το Βαρόνο Μινχάουζεν κι άλλους πολλούς, τους οποίους και θα προσκαλέσει στο σημειωματάριό του, προκειμένου να τον βοηθήσουν να γράψει το δικό του βιβλίο. Όμως τελικά…

… η συνέχεια στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης»

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση. Αγορά με πιστωτική κάρτα: Τηλεφωνικά στο 210 3418579 Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC Αττικής
Ωράριο λειτουργίας PUBLIC: Σάββατο, 09:00 – 20:00 -Καθημερινές, 09:00 – 21:00