Προστασία προσωπικών δεδομένων

Πολιτική ασφάλειας προσωπικών δεδομένων

Επισκεπτόμενοι την www.paidorama.com αποδέχεστε και τους όρους χρήσης του αλλά και όλες τις πρακτικές σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα, όπως αυτές περιγράφονται στη συνέχεια.

Συλλογή και χρήση προσωπικών πληροφοριών

Επισκεπτόμενοι την www.paidorama.com αποδέχεστε και τους όρους χρήσης του αλλά και όλες τις πρακτικές σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα, όπως αυτές περιγράφονται στη συνέχεια. Συλλογή και χρήση προσωπικών πληροφοριών Οι πληροφορίες που παίρνουμε από τους πελάτες μας χρησιμοποιούνται για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του www.paidorama.com. Τις χρησιμοποιούμε για να διατηρήσουμε ενημερωμένη όλη μας την επικοινωνία μαζί τους. Χρησιμοποιούμε επίσης τις πληροφορίες για τη βελτίωση του web site (της λειτουργικότητας και της ευχρηστίας του) αλλά και για να αποτρέψουμε και να αντιμετωπίσουμε απάτες εναντίον της εταιρείας και των πελατών της. Επιτρέπουμε σε τρίτες εταιρείες να χρησιμοποιήσουν αυτά τα στοιχεία μόνο για να διεκπεραιώσουν εργασίες που τους αναθέτουμε.

Ακολουθούν οι τύποι πληροφοριών που συλλέγουμε:

  • Πληροφορίες που μας δίνετε εσείς: Λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε κάθε πληροφορία που εισάγεται στο web site μας και μας αποστέλλεται. Σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνεται το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνσή σας, το τηλέφωνο και το email σας όταν αυτά μας δωθούν κατα τη διάρκεια διαγωνισμών, quiz ή άλλων διαδραστικών ενεργειών.
  • Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα: Κάθε φορά που επισκέπτεστε το site συλλέγουμε κάποιες πληροφορίες αυτόματα. Για παράδειγμα όπως και πολλά άλλα site χρησιμοποιούμε cookies και μέσω αυτών συλλέγουμε κάποιες πληροφορίες κάθε φορά που ο browser σας ζητάει πληροφορίες απο το www.paidorama.com. Μία σειρά από εταιρείες προσφέρει προγράμματα και υπηρεσίες που σας βοηθούν να επισκέπτεστε ένα web site ανώνυμα. Αν και σε περίπτωση που τα χρησιμοποιήσετε δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε κάποιες από τις μελλοντικές υπηρεσίες μας.

Δήλωση περί ιδιωτικού απορρήτου.

Οι πληροφορίες των μελών και πελατών μας είναι ένα σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να τις πουλήσουμε σε κανέναν άλλον. Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες μόνο με τους τρόπους που περιγράφονται στη συνέχεια και με τρόπο που δεν προσβάλει τους όρους που αναγράφονται στην πολιτική ασφάλειας προσωπικών δεδομένων, όπως περιγράφονται σε αυτό το έγγραφο, αλλά ούτε και τους όρους χρήσης.

  • Εταιρείες που δεν ελέγχουμε: Σε περίπτωση που η συναλλαγή ανάμεσα στην εταιρεία και τον πελάτη αφορά κάποιο προϊόν που δεν είναι δικό μας, αλλά άλλης εταιρείας τότε ίσως χρειαστεί να αποκαλύψουμε τα στοιχεία του πελάτη στην τρίτη εταιρεία για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.
  • Διαφημιστικές προσφορές: Ίσως στείλουμε διαφημιστικές προσφορές σε πελάτες του paidorama.com για λογαριασμό άλλων εταιρειών. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο οι άλλες εταιρείες δεν θα λάβουν κανένα απολύτως από τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός και αν εσείς έχετε συμφωνήσει.
  • Αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος: Σε περίπτωση που αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς ή η εταιρεία ή ένα κομμάτι της πουληθεί τότε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της θα μεταφερθούν στη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία καθώς αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της. Η νέα ιδιοκτησία δεσμεύεται να μην χρησιμοποιήσει τα δεδομένα με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που αναφέρεται σε αυτό το έγγραφο χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και έγκριση από τους χρήστες.
  • Προστασία του paidorama.com και άλλων: Θα δημοσιεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα όλων ή κάποιων πελατών μας και θα επιτρέψουμε τη χρήση τους από τρίτους μόνο σε περίπτωση που κρίνουμε ότι αυτό είναι απαραίτητο για την προστασία της εταιρείας ή άλλων εταιρειών ή ιδιωτών από απάτες ή άλλες παράνομες δραστηριότητες. Αυτό συμπεριλαμβάνει την ανταλλαγή πληροφοριών με άλλες εταιρείες για την αποφυγή εγκλημάτων οικονομικής φύσης, αλλά και για τη μείωση του ρίσκου να αποδειχθεί ο πελάτης αφερέγγυος. Φυσικά αυτό σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιεί την πώληση, ενοικίαση ή παραχώρηση προσωπικών δεδομένων των πελατών μας για εμπορικούς σκοπούς, με τρόπο που να είναι αντίθετος με τις δεσμεύσεις που αναφέρουμε σε αυτό το έγγραφο.
  • Κάθε άλλη περίπτωση: Σε κάθε άλλη περίπτωση που πρόκειται να παραχωρηθούν προσωπικά δεδομένα σας θα ενημερώνεστε από την εταιρεία και έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε την παραχώρηση τους.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν είτε τα δεδομένα παραχωρούνται σε εταιρείες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, είτε σε εταιρείες εκτός αυτής, αφού το paidorama.com θα φροντίσει για την τήρηση των νόμων της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για τον σεβασμό των όρων που αναφέρονται σε αυτό το έγγραφο.

Όροι χρήσης, ενημερώσεις και αλλαγές

Κάθε φορά που επισκέπτεστε το site η επίσκεψη σας καθώς και κάθε διαφωνία σχετικά με τη συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων θα λύνεται με βάση τα όσα αναφέρονται σε αυτό το έγγραφο καθώς και στο έγγραφο των Όρων Χρήσης. Αν έχετε απορίες σχετικά με τη συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων στείλτε μας ένα αναλυτικό μήνυμα και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα και περιγραφικά γίνεται.

Η εταιρεία μας είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία και οι Όροι Χρήσης και η Πολιτική Ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων θα αλλάξουν με την ανάπτυξη της. Καλό θα ήταν να επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα συχνά για να ελέγχετε τις όποιες αλλαγές έχουν γίνει. Η τρέχουσα Πολιτική Ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων ισχύει για όλες τις πληροφορίες που έχουμε για εσάς, εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά.