Αναβάλλουν το γάμο τους Τανιμανίδης και Μπόμπα!

Τι συνέβη;

Δεν θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδης και της Χριστίνας Μπόμπα τους πρώτους μήνες του 2018 κι αυτό δεν θα γίνει για κακό αλλά για καλό μιας και το ζευγάρι προς το παρόν έχει άλλα σχέδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΛΟΙΠΟΝ, ο Σάκης από κοινού με την αγαπημένη του αποφάσισαν να παρατείνουν ακόμη λίγο τη ζωής του ως ελεύθεροι.

«Αρχικά ο γάμος τους είχε προγραμματιστεί μετά τις φετινές γιορτές, τον Ιανουάριου του 2018» αποκαλύπτει πηγή του ΛΟΙΠΟΝ εξηγώντας και το σκεπτικό αυτής της απόφασης:

«Ήθελαν στον επόμενο αποχωρισμό να είναι επίσημα παντρεμένοι.

Ο Σάκης πιθανότητα θα φύγει αρχές με μέσα Φεβρουαρίου για τον Άγιο Δομίνικο, όπου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του «Survivor» και στο αρχικό πλάνο η Χριστίνα δεν επρόκειτο να τον ακολουθήσει για δεύτερη φορά.»

Όμως τα σχέδια αυτά άλλαξαν…. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και όπως και πέρυσι, η Χριστίνα Μπόμπα θα τον ακολουθήσει πάλι για ένα τελευταίο μεγάλο εξωτικό ταξίδι πριν τον γάμο τους.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε πως ο γάμος πάει για το επόμενο καλοκαίρι ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Χριστίνα Μπόμπα να τον ακολουθήσει για μία ακόμη φορά στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Πάντως το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ και τόσο ερωτευμένο που αυτή η αλλαγή στο αρχικό πλάνο δεν ήταν δυνατό να επηρεάσει στο παραμικρό την σχέση τους.

πηγή: like.philenews.com