Ανοιχτή Ομπρέλα

Ανοιχτή Ομπρέλα

Η μαγεία του θεάτρου ξεκινά τoν Οκτώβρη στην «Ανοιχτή Ομπρέλα», με τα καλλιτεχνικά-δημιουργικά εργαστήρια.

«Ένας άνεμος που μυρίζει σάλιο παιδιού, φρεσκοκομμένο χορτάρι και πέπλο μέδουσας εξαγγέλοντας το διαρκές βάπτισμα των νεογέννητων πραγμάτων».

Στην «Ανοιχτή Ομπρέλα» θα πραγματοποιούνται εργαστήρια Κινηματογράφου, Ραδιοφώνου, Θεατρικά, Εικαστικών, Χορού, Φωνητικής, Μικρά Ορχηστρικά Σύνολα.

Επίσης, δημιουργικά εργαστήρια προσχολικής ηλικίας, μαθηματικά παιχνίδια, εργαστήρια οργανοποιϊας, μουσικού θεάτρου (musical) και διάφορα εναλλακτικά (ρέικι, γιόγκα, δυναμική αυτοάμυνα).

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Στα δημιουργικά εργαστήρια προσχολικής ηλικίας της «Ανοιχτής Ομπρέλας», στόχος μας είναι τα παιδιά να διασκεδάζουν και να επικοινωνούν ελεύθερα.

Μέσα από το παιχνίδι και την επαφή με διάφορες μορφές τέχνης να μαθαίνουν να εκφράζονται. Φιλοδοξία μας είναι να αντλήσουν πολύτιμη δύναμη για τα επόμενα χρόνια. Να ανακαλύψουν και να ενισχύσουν  τις δεξιότητές τους.

Να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Να θωρακιστούν με αυτοπεποίθηση και  να δημιουργήσουν σημαντικά ψυχικά αποθέματα για το μέλλον τους.

Οι δραστηριότητες που θα πραγματοποιούνται είναι: κατασκευές, χορός, θέατρο, μουσική ζωγραφική, κηπουρική, μαγειρική-ζαχαροπλαστική, αφηγήσεις παραμυθιών, πηλοπλαστική,
ομαδικό και ελεύθερο παιχνίδι.

Τα εργαστήρια λειτουργούν από αρχές Σεπτεμβρίου έως τέλος Ιουλίου, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-13:00.

Υπεύθυνες των εργαστηρίων προσχολικής ηλικίας είναι η Θεώνη Γιαννακούλια, ηΔέσποινα Πολυκανδρίτου, η Βασιλική Κάραλη και η Ανί Πετροσιάν.

Διαδόχου Κωνσταντίνου 8Α, έναντι Μουσείου Βορρέ, 19002, Παιανία, Αθήνα

Τηλέφωνο: 6943 671468