Διαγωνισμός: Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Η Μυλωνού" (30/3)

Διαγωνισμός: Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Η Μυλωνού" (30/3)

Ομάδα "Μικρός Νότος"
στο dancevacuum
Διογένους 42, Χαλάνδρι
«Η Μυλωνού»

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η ομάδα "Μικρός Νότος" προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Κυριακής 30 Μαρτίου στις 12.00 σε 2 τυχερούς αναγνώστες του paidorama.com!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι και οι τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 28 Μαρτίου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η διαδραστική παράσταση «Η Μυλωνού», από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος, προσφέρει χαρά, κερδίζοντας τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Επί σκηνής ξετυλίγονται τρία ελληνικά λαϊκά παραμύθια: «Η Μυλωνού» από τη Νάξο, «O κάβουρας και το φίδι» από την Αττική και «Ο λαγός και οι βάτραχοι» από την Κύπρο. 

Η παράσταση απευθύνεται κυρίως σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού. Συνδυάζει ζωντανή μουσική από πρωτότυπα μουσικά όργανα, παντομίμα, κουκλοθέατρο, με κούκλες έξυπνα φτιαγμένες από εργαλεία καθημερινής χρήσης, και την ουσιαστική συμμετοχή των παιδιών. Δίπλα στους ηθοποιούς, τα παιδιά διαμορφώνουν την παράσταση με τις ιδέες και τις σκέψεις τους για την αγάπη, για τη φιλία, για την εμπιστοσύνη και το θάρρος. Στο τέλος στήνουν τη δική τους θεατρική δράση, αφηγούνται με τον δικό τους τρόπο τα παραμύθια, παίζοντας παντομίμα, κουκλοθέατρο ή σκηνές από την παράσταση.

Σκηνοθέτης της παράστασης είναι ο Τάσος Ράτζος. Συνεργάτης σκηνοθέτης, με ευθύνη για τη μουσική σύνθεση και διδασκαλία είναι ο Πέτρος Δαμουλής. Παίζουν οι ηθοποιοί της ομάδας «Μικρός Νότος»: Μαρία Αθηναίου, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Μπουραζάνας, Συμεών Τσακίρης. Το διαδραστικό μέρος της παράστασης έχει επιμεληθεί επιστημονικά η Μελίνα Χατζηγεωργίου, καθηγήτρια στο Τμήμα Θεάτρου του Α.Π.Θ. Υπεύθυνη παραγωγής: Χρύσα Διαμαντοπούλου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

από 9/3 έως 13/4 κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι
Ημερομηνίες Παραστάσεων: Κυριακές 9, 16, 23, 30 Μαρτίου & Κυριακές 6 και 13 Απριλίου
Διάρκεια: 50 λεπτά και ακολουθεί διαδραστικό παιχνίδι με τα παιδιά.
Εισιτήριο: 8 ευρώ | ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΑΤΟΜΩΝ
Κρατήσεις : 6973 453881
Θέατρο: dancevacuum (Διογένους 42, Χαλάνδρι-Μετρό: Αγ.Παρασκευή)  

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.