Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών

posterΟ Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Δ.Α.Π.) σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε ένα διήμερο πολιτιστικών, δημιουργικών, καλλιτεχνικών, αθλητικών – και όχι μόνο – δραστηριοτήτων για παιδιά από 5 έως 12 ετών.

Η εκδήλωση με τίτλο Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, θα διεξαχθεί το Σάββατο και την Κυριακή 8 και 9 Ιουνίου 2013, από τις 09:00 μέχρι τις 12:00 τα πρωινά και από τις 18:00 μέχρι τις 21:00 τα απογεύματα.

Ο χώρος διεξαγωγής των δραστηριοτήτων θα είναι η Αίθουσα Μηχανουργείο (Δ12) και προαύλιος χώρος Μηχανουργείου (Προάυλιο Δ12), «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων Πειραιώς 100, Γκάζι. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Δράσεις που θα λάβουν χώρα (ενδεικτικά):

- δημιουργική απασχόληση για όλα τα παιδιά

- καλλιτεχνικά εργαστήρια, εικαστικές δραστηριότητες

- αθλητικές δραστηριότητες

- χορογραφίες και μουσικοκινητική

- θεατρικές και μουσικές παραστάσεις από τα παιδιά των Κ.Δ.Α.Π.

- και πολλές πολλές εκπλήξεις

Στόχος μας είναι να μεταμορφώσουμε την Τεχνόπολη για δύο μέρες, σε ένα μεγάλο «υπαίθριο Κ.Δ.Α.Π.» με τη συμμετοχή παιδιών από τα Κ.Δ.Α.Π. όλης της Ελλάδας, αλλά και να μεταδώσουμε την εμπειρία αυτή σε όλα τα παιδιά που θα βρεθούν κοντά μας, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μερικές ευχάριστες και δημιουργικές ώρες στο κέντρο της πόλης.

Παράλληλα, μαζί με τους γονείς που έχουν ανάγκη τις Κοινωνικές αυτές Δομές, θα στείλουμε ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για το έργο και την σπουδαιότητα των Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α., τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρουν στην ελληνική οικογένεια, αλλά και την ανάγκη που έχει προκύψει να γίνουν τάχιστα οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξοικονομηθούν έγκαιρα τα κονδύλια που χρειάζονται για την συνέχιση της λειτουργίας τους για τα επόμενα χρόνια μέσω μόνιμων και θεσμοθετημένων Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Τα παιδιά, οι γονείς και οι εργαζόμενοι στα Κ.Δ.Α.Π., σας περιμένουμε με χαρά να περάσουμε μερικές όμορφες και δημιουργικές ώρες, γεμάτες παιδικά χαμόγελα!

Πρόσβαση:

Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»,
Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Πληροφορίες:
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548