Ένα μυστικό … που το ξέρουν ΟΛΟΙ!

Ένα μυστικό … που το ξέρουν ΟΛΟΙ!

Η νέα παραγωγή της παιδικής σκηνής του θεάτρου Αριστοτέλειον σε κείμενο Πόπης Φιλιππίδου και σκηνοθεσία Κώστα Φιλιππίδη ξεκινάει το ταξίδι της στις 20 Οκτωβρίου 2013.

Ένα θέαμα μοναδικό, πρωτοποριακό για τα θεατρικά δεδομένα και άκρως εντυπωσιακό που θα συγκινήσει και θα διασκεδάσει τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους μας φίλους.

Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, των τρισδιάστατων κινούμενων εικόνων (3D ANIMATION) ,των ψηφιακών εφέ και των διαδραστικών προβολών, οι ζωντανοί ήρωες της ιστορίας μπλέκονται με τους φανταστικούς και προσφέρουν στο θεατή ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Το έργο με έναν ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο και μέσα από ξεκαρδιστικές ατάκες, πρότυπη μουσική, φανταστικά κουστούμια και πολύ χορό καταφέρνει να περιγράψει με ιδιαίτερα ευαίσθητο τρόπο ζητήματα που απασχολούν τα σημερινά παιδιά και τις οικογένειές τους, όπως η ενδοσχολική βία, ο κοινωνικός ρατσισμός, η αλαζονεία αλλά και η αξία της φιλίας και της οικογένειας

Περίληψη έργου :

Ένα δεκάχρονo κορίτσι σε ένα μικρό ελληνικό νησί ψάχνει να βρει απαντήσεις σε ότι την πληγώνει και την προβληματίζει.. Ένα μικρό χταποδάκι ανυπομονεί να γνωρίσει το άγνωστο και να ξεφύγει από την καθημερινότητά του.

Ποιος κρίκος ενώνει αυτούς τους δύο πρωταγωνιστές;

Θα καταφέρουν τελικά να ξεπεράσουν τους φόβους και τις ανησυχίες τους;

Με θάρρος, αισιοδοξία, και σύμμαχο έναν παππού που ξέρει να διηγείται μοναδικές ιστορίες οι ήρωες μας θα ζήσουν μπροστά στα μάτια των μικρών θεατών την πιο συναρπαστική περιπέτεια της ζωής τους.

Σας περιμένουμε από τις 20 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 3 η ώρα να θυμηθούμε πώς είναι ο κόσμος μέσα από τα μάτια ενός παιδιού που αναρωτιέται και ονειρεύεται.

Ενός παιδιού που αδημονεί να μεγαλώσει.

Ελάτε να ψιθυρίσουμε όλοι μαζί ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ… Δεν έχετε αγωνία να το μάθετε;!

 

Θέατρο Αριστοτέλειον

Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη

τηλ. 2310 250303, 2310 262051