Γειά: Μια παράσταση για μικρά παιδιά από 6 μηνών έως 2,5 χρονών

Μία βρεφική, διαδραστική παράσταση για μικρά παιδιά από 6 μηνών έως 2,5 χρονών και τους γονείς τους. Μαζί θα κάνουν μία βόλτα σε μία μέρα της Ζωής... θα δούνε, θα ακούσουν, θα αγγίξουν, θα μυρίσουν και θα “γευτούν” έτσι λίγες ώρες από τη ζωή του μικρού κοριτσιού που θα τους τραγουδήσει μερικά μυστικά για αυτόν τον καινούργιο, απέραντο και άγνωστο κόσμο που τα περιμένει.

“Μια φορά κι έναν καιρό, όχι πολύ μακρινό, ήρθα στη ζωή. Και αυτή η ζωή από το λίγο που έχω δει φαίνεται ενδιαφέρουσα και συναρπαστική.

Εντάξει, υπάρχουν και τα δύσκολα... όταν δεν μου αρέσει το φαΐ ή όταν έχω σηκωθεί πρωί και κάνει κρύο δεν θέλω να πάω στο σχολείο.

Είμαι λίγο μεγαλύτερη σας αλλά τι σημασία έχει... τα χρόνια περνάνε τόσο γρήγορα ούτε που θα καταλάβετε πότε θα βγάλετε μαλλιά, πότε θα γίνει η πρώτη ζωγραφιά και αμέσως μετά, αχ, τα μαθηματικά... Ακούστε με και μένα... είμαι εδώ για να σας δείξω και να δείτε θα σας πείσω πως η καλύτερη εποχή είναι όταν είμαστε μωρά στης μαμάς την αγκαλιά με παιχνίδι όλη μέρα και χαρά, άντε και ένα σκύλο συντροφιά... Δεν ξέρω αν σας είπα... με φωνάζουνε Ζωή πέρα ως πέρα και ελάτε να περάσουμε μαζί αυτή τη μέρα!”

Από την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 11.00 π.μ. στον “Τεχνοχώρος Φάμπρικα”.

 

Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Χριστίνα Ιωακείμ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ιωάννα Δαρμή, Χριστίνα Ιωακείμ, Ιωάννα Κουκουζέλη (εκ περιτροπής)

Μουσική: Ιάκωβος Σιαπαρίνας

Poster design - Flyer design: Χριστίνα Τσέβης (Crosti)

 

“Τεχνοχώρος Φάμπρικα”

Μεγάλου Αλεξάνδρου 125, Κεραμεικός

Τιμές εισητηρίων: 15 ευρώ για το κάθε παιδί μαζί με τον συνοδό του, 8 ευρώ για κάθε ακόμα ενήλικα

Τηλέφωνο κρατήσεων 6945360380 και στο viva.gr

Διάρκεια παράστασης: 45'

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας στο Facebook