Γέννησε η Σοφία από το My style rocks

Γέννησε η Σοφία από το My style rocks - διαβάστε τα συγκινητικά της λόγια

Η Σοφία Λεοντίτση, πρώην παίκτρια του My Style Rocks, και ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Κατσικιάς, αγκάλιασαν το πρώτο τους παιδί τα ξημερώματα της 31ης Μαρτίου.

Η ανακοίνωση της παίκτριας

Το ευχάριστο νέο αανακοίνωσε η Σοφία Λεοντίτση με μία φωτογραφία από το μαιευτήριο. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε με τρυφερά λόγια το παρακάτω κείμενο:

«Η αγάπη μας είναι ήδη στον κόσμο ..! Σήμερα τα βλέμματα μας συναντήθηκαν πρώτη φορά… σήμερα σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου… σήμερα εσύ με έκανες για πρώτη φορά μητέρα, με ολοκλήρωσες και είσαι ό,τι πιο σημαντικό και σπουδαίο έχω κάνει σε ολόκληρη τη ζωή μου γιε μου… Από σήμερα εγώ και ο μπαμπάς σου σε καλωσορίζουμε, λοιπόν, στη ζωή και είμαστε ολοκληρωτικά δικοί σου!! Σε ευχαριστώ Michalis Katsikias γι’ αυτήν τη πιο δυνατή στιγμή της ζωής μου… Είστε όλη μου η ζωή… Ευχαριστούμε πολύ τον γιατρό μας κύριο Giorgos Plakas που έκανε το καλύτερο δυνατό εξαντλώντας με επαγγελματισμό όλα τα περιθώρια, ώστε να έρθει το μωρό μας στο κόσμο και φυσικά την μαία μας eua.koutsoukaki ..!» αναφέρει στο Facebook η παίκτρια που «έκλεψε» τα βλέμματα στο περσινό My Style Rocks.