Χριστούγεννα με το αγαπημένο οικολογικό παραμύθι «Ψαρόσουπα»

Χριστούγεννα με το αγαπημένο οικολογικό παραμύθι «Ψαρόσουπα»

Χριστούγεννα με την «Ψαρόσουπα» και τα απολαυστικά της ψάρια θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν οι μικροί θεατές.

Στο πρόγραμμα της Παιδικής Σκηνής του Θεατρικού Οργανισμού Ακροπόλ προστίθενται οι εξής εορταστικές παραστάσεις της «Ψαρόσουπας»:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου
11:30
Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου
11:30
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Πέμπτη 1 Ιανουαρίου
11:30
Παρασκευή 2 Ιανουαρίου
11:30
ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Τρίτη 6 Ιανουαρίου
11:30

Επίσης, παραστάσεις δίνονται κάθε Σάββατο, στις 15:00, και κάθε Κυριακή, στις 11:30 και στις 15:00.
Οι μικροί θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον παμπόνηρο μάγειρα Ρένο Χαραλαμπίδη, ο οποίος βάζει σε εφαρμογή το καταχθόνιο σχέδιό του να μετατρέψει έναν μικρό όρμο της πανέμορφης Μήλου σε μια τεράστια Ψαρόσουπα. Για κακή του τύχη, τα νέα φτάνουν γρήγορα στο βυθό και τα ψάρια αναλαμβάνουν δράση.

IMK30883 1

Η «Ψαρόσουπα» είναι ένα σύγχρονο οικολογικό παραμύθι του Γιώργου Λεμπέση, που παρουσιάζεται στο Θέατρο Ακροπόλ (Ιπποκράτους 9-11, τηλ 2103643700, www.acropoltheter.gr).
Ένα παραμύθι που αγαπήθηκε πολύ μέσα από την ομότιτλη σειρά βιβλίων- best seller (εκδόσεων «Ψυχογιός») και έκανε περισσότερες από 50.000 πωλήσεις. Ένα παραμύθι που τραγουδήθηκε από αγαπημένους ερμηνευτές, όπως η Χάρις Αλεξίου, η Ερωφίλη, ο Ζαχαρίας Καρούνης, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Γιάννης Χαρούλης, στο ομότιτλο cd σε μουσική Ερωφίλης και στίχους Βαγγέλη Λεμπέση που κυκλοφορεί από τη «Sui Generis Music».

Το αγαπημένο παραμύθι παρουσιάζεται στη θεατρική σκηνή, σε μια παράσταση υπερθέαμα για όλη την οικογένεια, με την υπογραφή του σκηνοθέτη, Λευτέρη Γιοβανίδη και με πρωταγωνιστές τους πολυτάλαντους ηθοποιούς, Ρένο Χαραλαμπίδη και Σοφία Κουρτίδου και άλλους οκτώ σπουδαίους ηθοποιούς. Σε ρόλο έκπληξη συμμετέχει ο Διονύσης Σαββόπουλος σε… απευθείας μετάδοση από το νησί της Μήλου!

Πρόκειται για μια παράσταση, που παίζει με το φως και το βίντεο, εμπλουτισμένη με μοναδικές κατασκευές. Μια παράσταση, όπου ψάρια τεραστίων διαστάσεων σε μια σκηνή-βυθό θα ζωντανέψουν με ένα μοναδικό τρόπο, που δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί στην Ελλάδα.

IMK31151b 1

Η ταυτότητα της παράστασης
Συγγραφέας: Γιώργος Λεμπέσης
Θεατρική προσαρμογή - σκηνοθεσία: Λευτέρης Γιοβανίδης
Σκηνικά - κοστούμια: Μανόλης Παντελιδάκης
Μουσική: Ερωφίλη
Χορογραφίες: Χρήστος Παπαδόπουλος
Στίχοι τραγουδιών: Βαγγέλης Λεμπέσης
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Ματσούκα
Βοηθός σκηνογράφου: Ελίνα Δράκου
Βίντεο προβολές: Λουκάς Ζιάρας
Παραγωγή: Θεοφάνης Κιρκινέζος
Παίζουν οι ηθοποιοί:
Ρένος Χαραλαμπίδης, Σοφία Κουρτίδου, Λορίνα Κατσιώτη, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Νάταλι Δήμου, Δημοσθένης Ελευθεριάδης, Βασίλης Ζώης, Τάσος Μερκούρης, Ερρίκος Μηλιάρης, Ιούλιος Τζιάτας.
Δήμαρχος (βίντεο): ο Διονύσης Σαββόπουλος

Τιμές εισιτηρίων
Ενήλικες 12 ευρώ
Παιδιά 10 ευρώ
Σχολεία 7 ευρώ
Εισιτήρια διατίθενται από τα ταμεία του Ακροπόλ (Ιπποκράτους 9-11, τηλ. 210-3643700), το viva.gr, τα καταστήματα «Ιανός», «Public», «Παπασωτηρίου», «Seven Spots» και «Reload» και τηλεφωνικά στο τηλ. 11876.

Βίντεο με πλάνα της παράστασης μπορείτε να δείτε εδώ:
http://youtu.be/vGae-Zza8lc

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μαρία Κουζινοπούλου Γραφείο Τύπου
τηλ. 6909-889191
acropolpress@gmail.com
www.acropoltheater.gr